Po kaimyno paviešinto vaizdo įrašo – geros žinios Agnei Jagelavičiūtei

Praėjus daugiau nei savaitei po stilistės Agnės Jagelavičiūtės kaimyno naujienų portale lrytas.lt paviešinto skandalingo vaizdo įrašo, aiškėja tolimesnė eiga. Agnė išvengs baudžiamosios atsakomybės.

 Agnė Jagelavičiūtė.
 Agnė Jagelavičiūtė.
 Agnė Jagelavičiūtė.
 Agnė Jagelavičiūtė.
 Agnė Jagelavičiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
 Agnė Jagelavičiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
 Agnė Jagelavičiūtė.<br>LNK nuotr.
 Agnė Jagelavičiūtė.<br>LNK nuotr.
 Agnė Jagelavičiūtė.
 Agnė Jagelavičiūtė.
 Agnė Jagelavičiūtė.
 Agnė Jagelavičiūtė.
 Agnė Jagelavičiūtė.
 Agnė Jagelavičiūtė.
 Agnė Jagelavičiūtė.
 Agnė Jagelavičiūtė.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Jun 21, 2021, 4:55 PM, atnaujinta Jun 21, 2021, 4:57 PM

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyresnysis specialistas Tomas Bražėnas Alfa.lt informavo, kad patikslinus visą gautą informaciją buvo priimtas sprendimas nepradėti ikiteisminio tyrimo, kurio baigtis dažniausiai būna baudžiamoji byla. Nutarta, kad dėl incidento su kaimynais A. Jagelavičiūtei bus iškelta administracinio nusižengimo byla, jei policijos pozicijai pritars ir prokurorai.

Dar prieš paviešinant vaizdo įrašą, dėl kaimyno paliktų šiukšlių, pirmoji pareiškimą policijai parašė A.Jagelavičiūtė. Kaimynui jau skirta administracinė bauda 10 eurų.

„Vienam iš kivirčo dalyvių birželio 15 dieną buvo surašytas protokolas ir skirta 10 eurų bauda už paliktas šiukšles. Jis sutiko, šiukšlių jis nesurinko, užtat jam buvo skirta bauda pagal ANK 366 straipsnį – tvarkos ir švaros taisyklių pažeidimą“, – komentavo Tomas Bražėnas.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad kaimynas vaizdo įrašą paviešino birželio 11 dieną. 

Vaizdo įrašas sukėlė didelį šaršalą: jame buvo užfiksuota, kaip A. Jagelavičiūtė išplūdo kaimyną necenzūriniais žodžiais.

Be to, užfiksuota, kaip garsi moteris pareiškia, jog ant kaimynų durų juodu žymekliu užrašė necenzūrinį žodį.

Tuomet kaimynas lrytas.lt prisipažino, kas šį kartą įsiutino Agnę. Jo žodžiais tariant, jam buvo pabodę įvairūs konfiltai su kaimyne, tad nutarė ją akivaizdžiai pamokyti. Anot jo, konfliktai tęsiasi penkerius metus.

„Jūs spręskit, ar aš buvau teisus, ar ne. Galvoju, juk nepaimsiu tos žemės, nemesiu jai į trečią aukštą iš antro. Arba nepilsiu atgal vandens. Tad paėmiau keletą šiukšlelių ir numečiau jai po durimis ant kilimėlio. Atvirai prisipažįstu.

Norėjau, kad ji suvoktų, jog negalima taip elgtis. Užtat ji taip rėkia vaizdo įraše“, – situaciją nupasakojo A.Jagelavičiūtės kaimynas, kuris po konflikto parašė dar vieną pareiškimą policijai (iš viso jis parašęs 12 pareiškimų).

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.