Vilnietis negali patikėti savo akimis: „Taškosi pinigais“

Vilniečiai, neretai besipiktinantys dėl netvarkomų sostinės šaligatvių, kartais pasipiktina ir dėl pernelyg dažnai atliekamų remonto darbų. Štai vilnietis Jonas išreiškė pasipiktinimą, kad miesto savivaldybė pernelyg dažnai tvarko tuos pačius takelius.

 Vilnietį papiktino pernelyg dažnai remontuojamas takas.<br> Skaitytojo nuotr.
 Vilnietį papiktino pernelyg dažnai remontuojamas takas.<br> Skaitytojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 7, 2024, 11:34 AM

„Vilniaus m. savivaldybė taškosi pinigais. Ukmergės g., maždaug prieš 3 metus taip pat buvo paklotas naujas asfaltas, palei Ukmergės g. sudėti nauji borteliai bei plytelės, dabar viskas išdraskyta, iškasta.

Maža to, dulkių kalnai, piko metu tiesiog skendi viskas smoge“, – piktinosi vilnietis.

Atliekamas kapitalinis remontas

Vilniaus miesto savivaldybės Komunikacijos skyriaus Ryšių su žiniasklaida specialistas Gabrielius Grubinskas komentavo, kad pastaraisiais metais Ukmergės gatvėje buvo vykdomi tik lokalūs remonto darbai, remontuojamas viršutinis asfalto dangos sluoksnis.

„Šiuo metu Ukmergės gatvėje atliekamas kapitalinis remontas, t. y. keičiami visi asfalto sluoksniai. Suprantame, kad remonto darbai gali sukelti nepatogumų, tačiau juos atlikus gatve eismas galės vykti saugiau ir sklandžiau.

Ištisinis asfaltavimas be kita ko reiškia ir kokybiškesnius darbus, dėl kurių vėliau poreikis atlikti gatvės atnaujinimą, o ir jo keliami nepatogumai yra kur kas retesni.

Nuotraukose matomoje vietoje kelio bortų iki šiol nebuvo. Šaligatvio plytelių keisti neplanuojama, bus reguliuojamas tik jų aukštis naujai įrengtų bortų atžvilgiu“, – komentavo Vilniaus miesto savivaldybės atstovas.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.