Vaikų svajonę išpildyti norėjusiai mamai nuo kainų atvipo žandikaulis: „Kokie milijonieriai gali tai leisti“

Mano vaikai turi svajonę pakeliauti vasarą su prikabinamu namuku ant ratų. Tačiau jau kelinta vasara šios pramogos negalime sau leisti išbandyti. Pradžioje dėl to, kad vaikai labai maži buvo, patogumų norėjosi. O dabar supratau, kad aš tiek neuždirbu...

 Namelių ant ratų ir kemperių nuomos kainos išgąsdino moterį.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Namelių ant ratų ir kemperių nuomos kainos išgąsdino moterį.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Turistautoja

May 20, 2024, 10:19 PM, atnaujinta May 21, 2024, 7:46 PM

Seniau maniau, kad nameliai ant ratų skirti paprastiems žmonėms, tačiau dabar supratau, kad su jais gali atostogauti ne bet kas.

Pasiskambinau į kelias įmones pasiteirauti dėl kainų ir užimtumo, tai man net žandikaulis atvipo. Nors skelbimuose kainos nurodytos vienokios, pasiskambinus paaiškėdavo, kad tų pigesnių namelių jau nėra, likę tik brangesni.

Tai štai, mielieji, paaiškėjo, kad savaitgaliui kemperis trijų asmenų šeimynai kainuotų apie 360 eurų. Plius kuras ir dar mokestis už stovėjimą kempinge. Savaitgaliui. Nuo penktadienio iki pirmadienio ryto. Trys naktys.

Tiesa, dar viena sąlyga norint nuomotis kemperį. 1500 eurų užstatas! Na, jei kas nameliui nutiktų, tai ir tą pusantro tūkstančio matytum kaip savo ausis. Sutrikau, kad tiek neuždirbu... Kokie milijonieriai gali sau leisti tokią prabangą.

O jei savaitės atostogas kemperiu!? Suma už nakvynę prie ežeriuko jau būtų tokia, kaip egzotiškos atostogos Turkijoje... Na, sutikit, 360 eurų savaitgalis šeimai kainuoja neblogame viešbutyje. Neretai ir su nemokamais pusryčiais, SPA procedūromis ir tt. Tualetu ir vonia, erdvia lova, neretai galima pasinaudoti ir sporto sale ar kitais viešbučio patogumais, kurių namelyje ant ratų nėra.

Pagūžčiojau šeimai pečiais, užsakiau už tą sumą savaitgalį viešbutyje. Atsidusau, atsiprašiau ir pasakiau, gal dar kitą vasarą... Namelių ant ratų ir kemperių mėgėjai, gal pasidalinsit paslaptimi, kas iš tiesų šią pramogą gali leisti? Kodėl taip brangu? Ar iš tiesų verta mokėti tokius pinigus už poilsį be patogumų?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.