Nuo keptų ežių iki 230 litrų alaus žmogui: viduramžių virtuvės įdomybės ir keistenybės II dalis Viduramžiai – dažnai mistifikuojamas ir romantizuojamas žmonijos istorijos laikotarpis, bet visais laikais žmonės valgė, gėrė ir ruošė maistą – tačiau koks tai buvo maistas, priklausė nuo jų padėties socialinėje hierarchijoje. Kitaip tariant, dieta priklausė nuo to, kiek turėjai pinigų. Tai yra antroji stripsnio dalis apie viduramžių maistą, kulinariją ir mitybą. Pirmoji dalis buvo publikuota šeštadienį.
Mokslininkai tikina iššifravę paslaptingiausią pasaulio knygą, parašytą nežinoma kalba Jos paslaptis gali nustebinti
Mokslininkus suglumino keistas ir baugus garsas atokiose erdvėlaivių kapinėse – atskleidė, kas tai galėjo būti
Keistas ir retas atvejis: sudžiūvusi citrina aukcione parduota brangiau nei spinta, kurioje ji buvo rasta