Kaip išsikuopti namus prieš Velykas neišsitepant rankų?

Po kambarių tvarkymo paskausta nugara, o grindų plovimas tampa sausų ir suskerdėjusių rankų priežastimi? Kaip pasirūpinti namų švara be didesnių pastangų, kad buities darbai netaptų kūno alinimu? Tam reikalui į pagalbą populiaru pasitelkti šiuolaikines technologijas – namų valymo robotus ir įvairius kitus buities pagalbininkus.

„freepik.com“ nuotr.
„freepik.com“ nuotr.
„freepik.com“ nuotr.
„freepik.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2024-03-27 10:19, atnaujinta 2024-03-29 08:28

Dulkių siurblys robotas – jau kone kiekvienuose namuose

Patikimas namų pagalbininkas – dulkių siurblys robotas. Tikslius žemėlapius, išsamius namų valymo planus gebantis sudaryti, tikslią lazerinę navigaciją naudojantis ir švarius namus garantuojantis įrenginys. Atskiria skirtingas namų zonas, sudaro valymo žemėlapius. Ne tik siurbia, bet ir plauna. Siurblys automatiškai atskiria skirtingas namų zonas, suteikia galimybę perjungti skirtingus valymo žemėlapius skirtinguose namų aukštuose ar pasirinkti specifines zonas, kurias norima arba nenorima valyti. Be viso to, siurblys dar garantuoja ir išties galingą siurbimą. Geba tolygiai paskirstyti vandens kiekį ir užtikrina optimalų grindų plovimą.

„Šiais laikais dulkių siurblys robotas – jau kone kiekvienuose namuose būtinas atributas. Jei dar jo neturite, pats laikas prieš šventes sau pasidovanoti – kiek sutaupysite laiko. Ir namai bus švarūs, ir rankų nereikės terliotis“, – sufleruoja prekybos centro internete „Varle.lt“ komunikacijos projektų vadovė Alina Kazakevič.

Kita pigesnė alternatyva – grindų plovimo rinkinys – garantuos nepriekaištingą namų švarą neišsitepant rankų – galimybė grindis išplauti be tiesioginio rankų prisilietimo prie vandens, ploviklių ar grindų šluostės. Dėka specialaus kibiro, turinčio pedalą ir šluostės išgręžimo mechanizmą, grindų valymo procesas taps dar patogesnis, lengvesnis ir greitesnis.

„Šis mechanizmas leidžia reguliuoti ir šluostės drėgmės lygį. Grindų plovimo rinkinys suteikia galimybę efektyviai išplauti bet kokio tipo grindis: parketą, plyteles, laminuotą dangą, o mikropluošto šluostės užtikrina aukštą grindų valymo kokybę. Skirta tiek įsisenėjusiam purvui, tiek pavieniams nešvarumams valyti, taip pat puikiai surenka plaukus“, – privalumus vardina A. Kazakevič.

Belaidis dulkių siurblys taip pat yra vienas iš svarbiausių buitinės technikos įrenginių namuose. Sumaniai jaučia aplinką ir geba automatiškai pritaikyti siurbimo galią pagal grindų paviršiuje susikaupusių nešvarumų kiekį bei grindų dangą.

„Pašalina tiek dulkų daleles, tiek dulkių erkutes, todėl yra puikus pasirinkimas alergiškiems ir turintiems polinkį sirgti kvėpavimo takų ligomis. Lengvai valdomas, turi išmanųjį HD ekraną, kuriame galima matyti ne tik pasirinktą siurbimo režimą ar akumuliatoriaus būseną, bet ir dulkių lygį bei valymo ataskaitas. Leidžia siurbti namus iki 90 minučių, priklausomai nuo pasirinkto siurbimo režimo“, – vardina ekspertė.

Langai švarūs – vos kelių mygtukų paspaudimu

Pavasariui atėjus, vienas būtiniausių, bet itin sudėtingų uždavinių – nuvalyti ir išblizginti langus.

„Vos keli mygtukų paspaudimai – ir langų valymo darbais bus pasirūpinta: taip veikia langų valymo robotas“, – drąsina prekybos centro internete „Varle.lt“ specialistė.

Be galo lengvai ir tiksliai valdomas naudojant programėlę, efektyviai pasiekia visus langų kampus. Aparatas ne tik naudoja purškimo sistemą, kuri leidžia pašalinti nuo langų paviršiaus bet kokius nešvarumus, bet ir geba įsiminti savo padėtį, kad langai būtų nuvalyti nepriekaištingai.

„Langų valymo robotas leidžia langus valyti pasirinkus vieną iš trijų valymo režimų, o dėka naudojamos valymo planavimo technologijos sukuria sistemingą valymo kelią, kad atlikti darbai džiugintų naudotojus.

Namų ruošos pagalbininkai taps puikia dovana, padėsiančia tausoti jūsų šeimos narių fizines jėgas ir laiką, leis mėgautis namų švara ir gaiva neišsitepant rankų“, – sako ekspertė.

Naujienų portalas lrytas.lt skaitytojams paruošė Velykų žaidimą. Žaiskite ir laimėkite Lrytas Premium prenumeratą!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.