Pareigūnams teko tramdyti aršius chuliganus: Panevėžyje siautėjo paauglių gauja, Druskininkuose prie upės žiauriai sumuštas jaunas vyras

Šeštadienį viešąją tvarką prižiūrintiems policijos pareigūnams teko tramdyti aršius chuliganus: Panevėžyje siautėjo nepilnamečių gauja, taip pat smurtauta Druskininkuose ir Pasvalio rajone.

 Šalies policijai šeštadienį teko tramdyti nemažai chuliganų, siautėjusių viešose vietose. <br> A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr. 
 Šalies policijai šeštadienį teko tramdyti nemažai chuliganų, siautėjusių viešose vietose. <br> A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-05-12 09:15

Panevėžio policija informavo, jog apie 19 val. 45 min. Savanorių aikštėje du jaunuoliai iš parduotuvės pavogė įvairias prekes, kurių vertė tikslinama.

Vėliau tie patys ilgapirščiai „pasižymėjo“, išėję parduotuvės. Savanorių aikštėje, lauke jie sumušė atsitiktinai sutiktą nepažįstamą praeivį.

Policija sulaikė 18, 16 ir 15 metų įtariamuosius mušeikas bei ilgapirščius, kurie visi buvo girti. Vyriausiam iš chuliganų trijulės nustatytas lengvas girtumas, nepilnamečiams – vidutinis girtumo laipsnis. Daugiausiai promilių įpūtė 15-metis (2,48). Jiems iškelta baudžiamoji byla.

Šeštadienį, apie 19 val. 20 min. Nakiškių kaime (Pasvalio r.), viešoje vietoje – daugiabučio namo kieme, trys smarkiai įkaušę 34, 32 ir 25 metų vyrai daužė įvairius daiktus, vandalizmu demonstravo nepagarbą aplinkiniams, sutrikdė visuomenės rimtį ir tvarką.

Negana to, jie smurtavo tarpusavyje – du jaunesni vyrai iš šios kompanijos buvo nuvežti į ligoninę, o šiuo metu gydosi namuose.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Taip pat šeštadienį, apie 17 val. 53 min. Druskininkuose, Sausojoje gatvėje prie upės nenustatyti trys asmenys sužalojo neblaivų (1,50 prom.) 33 metų vyrą, kuris dėl sveikatos sutrikdymo paguldytas į ligoninę. Dėl sumušimų pradėtas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.