Juodųjų pupelių troškinys su salotomis: maloniai aštru ir skanu

Šiam patiekalui reiks čilio – rinkitės aštrumą pagal tai, kiek toleruojate degimą burnoje.

Juodųjų pupelių troškinys.<br>„Sveikazauras“.
Juodųjų pupelių troškinys.<br>„Sveikazauras“.
Daugiau nuotraukų (1)

„Sveikazauras“

2024-04-27 17:53

Gausite 3 porcijas.

Skanaus!

Juodųjų pupelių troškinys

Reikės:

  • 150 g virtų juodųjų pupelių;
  • 200 g konservuotų pomidorų;
  • 3 pomidorai;
  • 1 didelis svogūnas;
  • 3 skiltelės česnako;
  • druska, pipirai;
  • čilio.

Gaminimas:

Į gilesnę keptuvę krenta pjaustyti žali pomidorai, smulkintas svogūnas, česnakas. Ir prieskoniai.

Pakepiname, kad lengvai apkeptų ir dedame pupeles ir konservuotus pomidorus. Gerai viską sumaišome. Dengiame dangtį, mažiname kaitrą iki vidutinės ir troškiname 20 minučių.

Tiekiau su salotomis: kopūstas, morka, baltasis ridikas, druska, pipirai, džiovintos žolelės, itin tyras rapsų aliejus.

„Sveikazauras“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.