Ukmergės rajone ir Vilniuje į avarijas pateko du motociklininkai

Ukmergės ir Vilniaus policijos pareigūnai tiria aplinkybes dviejų avarijų, į kurias pateko du motociklininkai.

Motociklas po avarijos.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Motociklas po avarijos.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 19, 2024, 11:32 AM

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, gegužės 18 d. apie 13 val. 09 min. Ukmergės r., Pabaisko seniūnijoje, kelio Lokėnai-Vepriai-Praniukai 23,55 km, motociklasYamaha xv1900“, vairuojamas vyro (gim. 1958 m.), kelio vingyje nuvažiavo nuo kelio ir virto.

Eismo įvykio metu nukentėjo motociklo keleivė (gimusi 1957 m.), kuri, suteikus medicinos pagalbą ligoninėje, gydoma ambulatoriškai.

Taip pat gegužės 18 d. apie 19 val. 40 min. Vilniuje, Saltoniškių g. ir Sėlių g. sankryžoje, automobilis „Toyota Prius“, vairuojamas vyro (gim. 1978 m.), sukdamas į kairę, nepraleido ir susidūrė su tiesiai priešinga kryptimi važiavusiu motociklu „Honda“, kurį vairavo vyras (gim. 1964 m.).

Eismo įvykio metu nukentėjo motociklo vairuotojas, kuris dėl sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Abiem atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio buvo nesunkiai sutrikdyta kito žmogaus sveikata, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.