EUROLYGA 2023

Savo žinutę komandai pagarsinęs A. Edwardsas: „Šunsnukiai, aš jus pamatysiu septintosiose rungtynėse!“

Anthony Edwardsas po šeštųjų NBA Vakarų konferencijos pusfinalio rungtynių patvirtino savo žodžius rūbinėje, teigė, kad laukia lemiamo mačo Denveryje ir gyrė gerą šeštąjį mačą sužaidusius komandos draugus.

 Anthony Edwardsas ir Jadenas McDanielsas<br> Associated Press/Scanpix nuotr.
 Anthony Edwardsas ir Jadenas McDanielsas<br> Associated Press/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 17, 2024, 7:32 AM

Minnesota Timberwolves“ namuose 115:70 sudaužė praėjusių metų NBA čempionus „Denver Nuggets“ krepšininkus ir galiausiai išplėšė lemiamą serijos mačą Denveryje, kuris įvyks sekmadienį.

„Į aikštelę sugrįžo Mike‘as Conley. Jis pataikė 3/6 tritaškių, pelnė 13 taškų, buvo efektyvus ir visada aikštelėje atlieka teisingą sprendimą.

Šį vakarą taip pat puikiai žaidė Jadenas (McDanielasas), kuris pelnė 21 tašką. Jis buvo fantastiškas ir yra mūsų komandos „X Faktorius“. Tikriausiai visi žino, bet tada, kai jis sužaidžia geras rungtynes, mes laimime. Nežinau procentų, bet aš jaučiu, kai jis žaidžia gerai, mūsų niekas neįveiks. Jo pasirodymas buvo neįtikėtinas“, – pergalės akcentus dėliojo „Timberwolves“ žvaigždė.

Anthony Edwardsas per beveik 34 minutes aikštelėje pelnė 27 taškus (4/8 dvit., 4/9 trit., 7/8 baud.), atkovojo 4 kamuolius, išskirstė 4 rezultatyvius perdavimus ir 3 kartus iš varžovų pavogė žaidimo įrankį.

Gynėjas buvo vienas svarbiausių žaidėjų Minesotos ekipos gretose, o pats krepšininkas prakalbo savo mintis prieš pergalingą mačą.

„Galvojau, kad turiu mesti vos turint progą (juokiasi – red.), jei atvirai. Aš nemanau, kad aš pakankamai mečiau į krepšį. Atlikau tik 17 metimų, bet mes laimėjome, tad nesvarbu. Praėjusiose rungtynėse jie išėmė kamuolį iš mano rankų“, – atviravo gynėjas.

„Timberwolves“ keliaus į Denverį, kur žais žūtbūtines rungtynes dėl patekimo į Vakarų konferencijos finalą, o Anthony Edwardsas teigė, kad jis laukia tokių rungtynių.

„Kaip ir sakėte, „Nuggets“ yra čempionų titulą ginanti komanda. Jie žais namuose, turės išprotėjusius sirgalius, bet kaip žmogus, kuris mėgsta varžytis, tai – geriausias jausmas. Aš niekada nesu žaidęs septintųjų rungtynių išvykoje, bet visa mano patirtis žaidžiant išvykoje atkrintamosiose... niekas tavęs nepalaiko. Aš galiu tik įsivaizduoju, kaip bus Denveryje... labai nekantrauju ir esu pasiruošęs žaisti“, – sakė „Timberwolves“ veidas.

Po penktųjų serijos rungtynių buvo pasigirdę kalbų, kad A.Edwardsas savo komandai sakė, kad jis ir jo ekipa grįš į Denverį septintosioms rungtynėms.

Ar taip buvo iš tikrųjų?

„Tikrai taip! Aš sakiau jiems: „Šunsnukiai, aš jus pamatysiu septintosiose rungtynėse!“, – konferenciją baigė A.Edwardsas.

Visa spaudos konferencija:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.