L. Kalpokaitė apie darbą su sutuoktiniu J. Braškiu: „Siaubas, turi vaidinti meilę, o matai savo vyrą“

Šį trečiadienio vakarą LNK laidoje „Šeškinės 20“ svečiavosi du žinomi žmonės, kurie turi ilgametę patirtį ne tik scenoje, bet ir vedybiniame gyvenime – aktoriai Larisa Kalpokaitė ir Jonas Braškys. Šiais metais rugpjūčio 6-ąją aktoriai minės jau 41-ąsias santuokos metines, todėl laidoje negailėjo daug gyvenimiškų istorijų, kurias kartu išgyveno, o paklausti, ar nėra sunku kartu vaidinti spektakliuose, tiek Larisa, tiek Jonas, nestokojo humoro.

Laidos filmavimo akimirkos.<br>Lrytas.lt koliažas.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>Lrytas.lt koliažas.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2024-05-15 14:13

„Siaubas, daugiau gyvenime nevaidinsime. Spektaklyje mes turėjome vaidinti meilę, ačiū Dievui, kad karantinas atėjo, todėl spektaklis neįvyko. Iš tiesų, siaubas, tu turi vaidinti meilę ir žiūri, o ten matai savo vyrą. Ir pasimeti“, – pasakojo Larisa su Jonu.

„Sakykit, broliai, kokia yra jūsų ilgametės santuokos paslaptis?“ – laidoje teiravosi Džiugas.

„Leisti žmonai galvoti, kad ji visada teisi. Ir atsiprašyti, visada ir už viską. Jeigu ji pikta – atsiprašai, nekalba – atsiprašai, skauda jai galvą – atsiprašai, išvažiuoji atostogauti, oras blogas – irgi atsiprašai ir t.t. Čia yra brolių užpatentuotos taisyklės.

Laiminga žmona – laimingas gyvenimas. Klasika“, – vienas per kitą sėkmingų santykių paslaptis dalijosi broliai Kšyštofas ir Darjušas Lavrinovičiai.

„O ką sakytumėte, jei žmonos sakytų, nustok atsiprašinėti, nes man jau atsibodo tavo atsiprašymai“, – su šypsena veide juokavo vedėjas Džiugas Siaurusaitis.

„Atsiprašau“, – rėžė Darjušas.

Kalbėdami ar mini ir kaip mini vestuvių metines, aktoriai L. Kalpokaitė ir J. Braškys pasidalino savo didžiosios meilės dienos istorija.

„Susituokėme rugpjūčio 6 dieną, per blatą, nes turėjome laukti dar kelis mėnesius eilėje. Tuo metu ten dirbusi mūsų draugė bus užrašė šiai datai, dar prieš pat darbo laiką, jis atsidaro 11 valandą, o mes buvome užrašyti 10.50. O apie šventimą, tai aš visada pamiršdavau, Jonas niekada nepamiršdavo. Tačiau buvo vienintelis kartas, kai Jonas tai pamiršo, per mūsų 25-ąsias metines“, – „Šeškinės 20“ laidoje atviravo L. Kalpokaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.