Palmiros horoskopas savaitgaliui, liepos 21-22 d.

Šis savaitgalis bus stipriai paveiktas praėjusį penktadienį (liepos 13 d.) įvykusio Saulės užtemimo ir kitą penktadienį (liepos 27 d.) būsiančio Mėnulio užtemimo. Tai fatališkas laikas, kai netinka ko nors radikaliai keisti, kai svarbu, kad nestigtų savitvardos, blaivaus požiūrio į save, artimus žmones ir situaciją. Patartina nieko nesureikšminti, vengti kraštutinumų ir konfliktų.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 21, 2018, 12:01 AM

Šeštadienis geras ką nors bendrai veikti, tvarkytis, keliauti, pramogauti. Tiesa, palankesnis metas svarbesniems susitikimams ar susitarimams, galbūt vertingesniam daiktui įsigyti tik iki 14 val. Nuo 15 val. 47 min. prasideda ir kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, skatinantis apgaules, stimuliuojantis iliuzijas, kai reikia pasisaugoti kategoriškų vertinimų ir sprendimų, – ne laikas daryti kokias nors išvadas, nes galite smarkokai apsirikti. Šis laikas netinkamas pramogauti, švęsti, romantiškiems pasimatymams (juolab naujoms romantiškoms pažintims užmegzti – labai apsigausite). Venkite stiprių svaigalų ir būkite atsargesni prie vandens. Beje, labiau tikėtini apsinuodijimai – būkite atidesni maisto, gėrimų kokybei.

Sekmadienis bus džiugus, tiesa, iki 16 val. 56 min. bus juntamas neigiamas vakarykštės dienos fonas. Vėliau tinkamas laikas svarbiems susitikimams, susibūrimams. Palanku plėsti akiratį ir bendravimo ratą, vykti į viešnagę, kelionę. Tiks užmegzti draugiškus, dalykinius kontaktus. Tai bus geras laikas, suteikiantis galimybę be ypatingų pastangų gauti tai, ko siekiama.

Savaitgalį (ypač sekmadienį) būtinas saikas prie vaišių stalo, pramogaujant. Nerizikuokite vandenyje.

Svarbiausia šiomis dienomis bus parodyti atjautą. Būkite dosnūs plačiąja prasme – nešykštėkite ne tik pinigų, bet ir savo dėmesio gerumo, nuoširdumo! Tinkamas metas ir labdarai.

Savaitgalį ir pirmadienį geriausias akmuo apsisaugoti ir sėkmei pritraukti – violetinis ametistas!

Pirmadienis – karminio atpildo metas, kai gauname tai, ką esame užsitarnavę. Diena tinkama užsiimti tik kasdieniniais, gerai žinomais darbais. Nereikėtų tądien imtis dalykų, kurie šaus į galvą: geras mintis įsidėmėkite, bet neskubėkite įgyvendinti. Neskubėkite užmegzti naujų pažinčių, patikėti įžūliai besigiriančiais ar ką nors nepaprasto žadančiais žmonėmis. Nors pakaks entuziazmo, gerų sumanymų, nieko naujo nepradėkite, nieko sunkaus neplanuokite ir netvarkykite piniginių ir turto reikalų. Tai blogas laikas skolinti ir investuoti pinigus.

Beje, pirmadienį bus malonu bendrauti su senais bičiuliais, vaikais, mylimu asmeniu – skirkite jiems daugiau laiko. Tiesa, gali kilti pagunda ginčytis, piršti savo nuomonę – būkite santūrūs, nė nepastebėsite, kaip prieš savo valią įžiebsite konfliktą.

Sekmadienį 23 val. 1 min. Saulė įeis į Liūto ženklą, siejamą su gyvenimo džiaugsmu, kūryba, meile ir vaikais. Ryškiau atsiskleis kiekvieno individualybė ir asmeniniai privalumai.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai sapnuoti keliones, kelią, regėti medžius – tai geros permainos, senų svajonių išsipildymas. Puiku sapnuoti mirusius protėvius. Nepalanku kirpti plaukus, nagus, indus daužyti.

Blogas ženklas: pamesti pinigus, odinį daiktą, jei vėjas nupūstų galvos apdangalą, susižeisti iki kraujo, jei peilio ašmenys sulūžtų; ryškiai geltona ir žalia.

Geras ženklas: rasti odinį arba medinį daiktą, išeinant iš namų išgirsti šuns lojimą; tamsiai mėlyna ir vyšninė.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo gerai sapnuoti valgį – turtas, galvos apdangalus – netikėti pinigai. Tačiau blogai banknotus – nuostoliai, mirusiuosius – katastrofos, ginklus – išbandymai.

Blogas ženklas: jei sulūžtų koks nors metalinis daiktas, ypač peilis, jei sulūžtų kėdė, ant kurios sėdite, sušlapti netyčia; žalia.

Geras ženklas: jei indas sudužtų į smulkias šukes – garbingai įveiksite išbandymus; įsidurti, įsipjauti – atsikratyti to, kas nereikalinga gyvenime; rasti aštrių metalinių daiktų – priešus nugalėsite; raudoni tonai.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį buvo geri tuo atveju, jei regėjote valgį, įvairius turtus, išskyrus pinigus, – tai jau nuostolis, o kapai, mirusieji – gresia katastrofa.

Blogas ženklas: jei sulūžtų peilio ašmenys, lūžtų metaliniai daiktai.

Geras ženklas: rasti peilį, jei indai sudužtų į smulkias šukes.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas naujų darbų pradžiai, kelionėms, bendrauti; palankūs pasteliniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Nors pakaks rūpesčių, nepasiduokite įtampai ir nerimui – ypač šeštadienį būsite linkę išgyventi dėl dalykų, kurie nepriklauso nuo jūsų. Beje, kai nustosite nervintis, pastebėsite, kad viskas savaime ima spręstis. Ir tai gali nutikti jau sekmadienį. Tai puiki diena viešnagėms, kelionėms, romantiškiems susitikimams. Pirmadienis bus sėkmingas, jei vengsite rizikuoti pinigais ir gerais santykiais su mylimu asmeniu.

Jautis (04 21–05 20). Galite imti įtarinėti sutuoktinį dėl kieno nors neatsakingai mestelėtos užuominos, melagingos paskalos ar todėl, kad esate pervargę ir norite daugiau dėmesio, jausmų, nei paprastai gaunate iš savo išrinktojo. Vis dėlto labiau pasikliaukite antrąja puse – tai įtikinamas būdas pademonstruoti savo atsidavimą, meilę. Pirmadienis šiek tiek nervingas, kai musė greitai mutuoja į dramblį. Tad nesureikšminkite galimų santykių su mylimu asmeniu nesklandumų ir netvarkykite piniginių ir turto reikalų – dabar bus lengva apsigauti.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienis geras tvarkytis namuose, sode, darže, tačiau būkite atidesni ir savo sveikatai – galite greičiau pervargti, netikėtai susirgti. Išaugs ir apsinuodijimų tikimybė. Taupykite pinigus – būkite apdairesni, šykštesni. Antroji sekmadienio pusė itin palanki pasirodyti visuomenėje, vykti į viešnagę ar svečiams priimti. Pirmadienis tinkamas taikytis su artimaisiais, namams pertvarkyti. Tiesa, vertingiems pirkiniams (baldams, buitinei technikai) netinkamas laikas.

Vėžys (06 22–07 22). Džiugių susitikimų ir meilės atradimų dienos, tiesa, šeštadienio vakaro atradimais labai nesidžiaukite – tai gali būti ir laimės iliuzija. Vis dėlto sekmadienio įsimylėjimai gali būti laimingesni. Nenustebkite, jei šiomis dienomis jus ištiks meilės priepuolis sutuoktiniui ar senam draugui (-ei), su kuriuo (-ia) anksčiau siejo tik bičiuliški santykiai. O pirmadienį įsimylėti iš pirmo žvilgsnio nepatartina. Apskritai tądien nereikėtų pasikliauti naujai sutiktais asmenimis.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį verta labiau nuo svetimų atsiriboti – leiskite laiką su artimaisiais, ilsėkitės, pamirškite rūpesčius. Sekmadienis kitoks – apims pakili nuotaiką, entuziazmas. Sekmadienį laukia malonios staigmenos, džiugūs susitikimai. Būsite itin romantiški – galite netikėtai įsimylėti. Pirmadienis gana sėkmingas, tiesa, netinkamas atsakingiems asmeniniams, veiklos, finansiniams sprendimams priimti. Labiau pasaugokite tądien savo turtą.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienis palankus nedidelėms išvykoms, ypač su sutuoktiniu. Beje, kelyje ar svečiuose gali užsimegzti ir naujas flirtas ar atsinaujinti senas. Sekmadienis itin svarbus moterims, mamoms. Šią dieną geriausia praleisti su šeima namuose ar sodyboje kaime, toliau nuo svetimų akių. Pirmadienis puikus poilsiui – tai tikrojo atsipalaidavimo metas. Jei dirbate, pasistenkite labai susikaupti – dėl atidos stygiaus galite padaryti broką, patirti finansinių nuostolių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienis nelabai patiks, jei vengsite atlikti susikaupusius darbus, nepaisysite pažadų sutuoktiniui. Sekmadienis linksmesnis – svečiuokitės (būtinai su antrąja puse) ir patys draugus priimkite. Pirmadienis geras nedidelėms kelionėms, įvairiems susitikimams. Pasistenkite sutvarkyti kuo daugiau reikalų, kad nieko svarbaus nereikėtų atidėti kitoms dienoms. Būkite itin atidūs su dokumentais, grynaisiais pinigais – atidžiau juos skaičiuokite.

Skorpionas (10 24–11 22). Atsidursite draugų, net visuomenės dėmesio centre – laukia įdomūs susitikimai, intriguojantys pasiūlymai ir pagundos. Neskubėkite priimti galutinio sprendimo (ypač šeštadienį) – ne visos viltys pasiteisins, ne visos pagundos baigsis nekaltai. Pirmadienis tinkamas imtis susikaupusių darbų, spręsti finansines problemas. Tik nepervertinkite savo realių finansinių galimybių. Ir stenkitės neklausyti netinkamų atsiliepimų apie savo sutuoktinį (-ę).

Šaulys (11 23–12 21). Nelengvas šeštadienis, tačiau pasistenkite nugalėti save, nepasiduoti liūdesiui, susierzinimui – vertinkite tai kaip nesveiko egoizmo perteklių arba sveiko stoką. Sekmadienis tikrai bus džiugus, ypač seksis norintiems sužavėti priešingos lyties atstovus. Pirmadienį seksis viskas, kad ir kuo užsiimsite. Tai gera diena aktyviai veiklai, tiesa, nesiimkite nieko rizikingo – dabar bus sunku įvertinti pavojų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nevenkite draugų – jų įtaka, patarimai, pagalba, ypač sprendžiant bendravimo problemas su mylimu žmogumi, vaikais, bus lemtinga. Jie padės geriau suvokti jūsų jausmus, santykius su mylimu asmeniu, sutuoktiniu. Sekmadienį pasistenkite daugiau pabūti vieni – bendravimas vargins. Pirmadienį nepalanku aktyviai tvarkyti reikalus (ypač piniginius, turto). Šią dieną geriausia skirti poilsiui. Jei dirbsite, imkitės tik to, ką gerai išmanote, ir jokio papildomo krūvio. Pasistenkite sekmadienį ir pirmadienį gerai išsimiegoti.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienį dalykiniai reikalai, įsipareigojimai draugams, giminaičiams neleis ramiai ilsėtis, gali sutrukdyti net meilės pasimatymui. Vis dėlto sekmadienį bus lengviau rasti laiko pademonstruoti savo jausmus sutuoktiniui ar mylimam asmeniui. Tai sėkminga diena. Pirmadienis irgi smagus, vis dėlto galite jausti neaiškią grėsmę, besikaupiančią įtampą (kaip prieš audrą). O audros debesys palengva jau slenka link Vandenių.

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienis puikus, ypač iki 14 val. Vėliau apgaulingas metas, kai geriau nepasikliauti gražiais pažadais (ypač užsieniečių ir įtakingų asmenų). Skirkite sekmadienį kelionėms, viešnagėms, pasirodymui visuomenėje, susitikimams su žmonėmis, galinčiais nulemti jūsų karjerą. Svečiuose, per iškilmingą susitikimą galite netikėtai įsivelti į žavią meilės intrigą. Pirmadienis palankus svarbiems dalykiniams susitikimams. Tiesa, venkite finansinių įsipareigojimų. Į finansinius pažadus irgi reikėtų reaguoti atsargiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.