Palmiros horoskopas penktadieniui, lapkričio 16 d.

Iki 14 val. 20 min. tęsis sudėtingas vakarykštis laikas, kai svarbu į viską žvelgti kuo blaiviau, atsakingiau. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite, viską sverkite, tikrinkite. Beje, paskubėti ar įvykiams už akių užbėgti neleis aplinkybės – jos vers grįžti prie senų reikalų, neišspręstų problemų, dabar vėl atsinaujinančių. Vis dėlto panikuoti nereikėtų, o kai nurimsite, susimąstysite, nesunkiai rasite išeitį, kitą sprendimo būdą, nes išvysite tai, ką anksčiau praleidote. Tiesa, svarbius sprendimus priimti ar lemtingą dokumentą pasirašyti tiktų tik antrą dienos pusę.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 16, 2018, 12:01 AM

Tai bus sėkmingas laikas, skatinantis avantiūras, tinkamas pamatuotai rizikai. Aplinkybės dažnai klostysis netikėtai, tad bus svarbu nepraleisti geros progos. Antrą dienos pusę netikėtai gali išsispręsti ir sudėtinga problema (ypač jei ji susijusi su pinigais), atsirasti naujų, ypatingų galimybių jūsų sumanymui įgyvendinti. Beje, šiandien daug kas priklauso nuo mokėjimo išgirsti vertingą informaciją, patarimą, pasiūlymą. Po pietų tinka kurti finansinius planus, tvarkyti su veikla susijusius reikalus, spręsti socialines problemas. Bus geras metas konsultuotis su reikalo žinovais.

Antra dienos pusė susijusi ir su netikėtomis dovanomis – tai gerojo karminio atpildo metas. Vakare laukia smagūs bičiuliški susitikimai, intriguojančios pažintys. Jis bus palankus romantiškiems pasimatymams.

Šiąnakt 0 val. 21 min. Marsas įėjo į Žuvų ženklą, juo judės iki 2019 m. sausio 1 d. Kai Marsas juda Žuvyse, apsisprendimus, veiksmus labiau valdo nuotaikos, fanatiški įsitikinimai nei blaivus protas. Asmens valią vis labiau veiks religija, baimės, iliuzijos. Stiprės nepasitenkinimas savo laimėjimais, atsiras poreikis slėptis svajų pasaulyje. Ši Marso padėtis suaktyvins alkoholikus, narkomanus, religinius fanatikus – jie bus agresyvesni, per juos gali padaugėti įvairių rūpesčių, nelaimių.

12 val. 50 min. Žemės stebėtojo atžvilgiu Venera apsisuks: baigsis jos atbulinis, arba retrogradinis, judėjimas – ji ims judėti tiesiai. Tiesioginis Veneros judėjimas truks iki 2020 m. gegužės 13 d. Tai bus palankus metas spręsti finansines problemas, investuoti pinigus, pradėti naują verslą. Jausmai intensyvėja, meilė tampa rimtu stimulu ko nors siekti, norėti, įkūnyti. Šis laikas tinkamas sužadėtuvėms, santuokai.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai matyti ryškius, spalvotus, džiaugsmingus sapnus. Ugnis – nugalėsite priešus, žaibas – geros permainos. Blogai vandenį regėti, liūdėti – apkalbos, neturtas.

Blogas ženklas: sutikti juodą katę, rasti pamestus pinigus, raktus, lazdą sulaužyti, savaiminis užsidegimas.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje kelis kartus pašauktų, sulaukti netikėtų svečių.

Žvilgsnis į priekį: savaitgaliui nepatartina planuoti kelionių, šeštadienis – ramesnis, pasyvesnis, o štai sekmadienį patartinas jau aktyvus poilsis.

Avinas (03 21–04 20). Neskubėkite ryte nuliūsti – nė nežinote, kokia džiugi staigmena dar laukia iš jus mylinčių žmonių. Jėga šiandien nieko nesiekite, labiau įsiklausykite į nuojautas. Gautų pasiūlymų antrą dienos pusę nederėtų atsisakyti – beje, iš karto nė nesuvoksite, kuo tai bus jums naudinga ir kaip reikalinga! Vakaras palankus senam meilės ryšiui atnaujinti.

Jautis (04 21–05 20). Itin svarbi ir lemtinga diena – sąstingis, į kurį, ko gero, nuo spalio esate patekę, pagaliau baigsis! Iki 14 val. nesistenkite nieko keisti, nesiimkite nieko naujo. Po pietų reikalai netikėtai gali pajudėti į priekį. Tai gero persilaužimo reikaluose ar santykiuose su draugais, mylimu žmogumi metas. Pasistenkite dažniau mylimam žmogui pasakyti, kaip jūs vertinate jūsų santykius (tai padės išvengti galimų nesusipratimų sekmadienį bei kitos savaitės pradžioje).

Dvyniai (05 21–06 21). Pirma dienos pusė – apgaulingas laikas: situacija pasirodys geresnė, nei yra iš tiesų. Visus svarbius susitikimus bei reikalus atidėkite antrai dienos pusei po 14 val. Tai bus sėkmingas laikas dalykiniams reikalams tvarkyti, kai galite pasiekti tai, ko taip ilgai troškote. Būtų gerai spėti kuo daugiau nuveikti, būkite atkaklūs siekdami savo tikslų. Deja, atidėti kitai savaitei reikalai įstrigs dviem trims savaitėms.

Vėžys (06 22–07 22). Iki 14 val. likite santūrūs ir atsargūs – pavojų neįžvelgsite ir koks nors auksaburnis jus gali nesunkiai apgauti tiek reikalų, tiek meilės srityse. Antrą dienos pusę imsite išmintingiau vertinti situaciją, tuomet jau tiks apsispręsti jums svarbiu klausimu. Gautus pasiūlymus, tiek dalykinius, tiek asmeninius, bus galima priimti. Vakaras palankus pramogoms, romantiškiems pasimatymams.

Liūtas (07 23–08 22). Kiek sudėtingas metas, ypač pirma dienos pusė. Nepasiduokite įtampai, nerimui, iki 14 val. mažiau kreipkite dėmesio į išgirstus dalykus, tiek gerus, tiek blogus, – tai nepasiteisins, nepasitvirtins. Beje, jei šiandien pavyktų atsiriboti nuo rūpesčių, išgyvenimų, problemų, kur kas greičiau ir paprasčiau rastumėte atsakymus į jums svarbius klausimus. Esmė šiuo metu atsivers per slaptus dalykus, per jūsų nuojautas, sapnus.

Mergelė (08 23–09 22). Antrą dienos pusę nepraleiskite geros progos svarbiam susitikimui, pokalbiui bei susitarimui. Dabar galite draugų bei partnerių dėka pakreipti įvykius jums reikiama linkme. Per juos įgysite didesnę apsisprendimo bei manevravimo laisvę. Galimi džiugūs netikėtumai iš sutuoktinio. Po pietų sėkmingai tvarkysite ne tik meilės, bet ir kitus reikalus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti iki 14 val. netinkamas laikas – atidėkite tai antrai dienos pusei, kai aplinkybės ims klostytis palankiai, kad ir kokį klausimą spręsite. Deja, iki pietų vis kas nors klius, vis atsiras kažkokių kitų nenumatytų rūpesčių. Antrą dienos pusę galite sulaukti vertingos pagalbos, paramos, gauti puikių pasiūlymų, kuriuos verta priimti.

Skorpionas (10 24–11 22). Sėkmės bei naujų pergalių metas, tiesa, jei mėginsite laimę pirmą dienos pusę iki 14 val., galite nemenkai apsirikti – tai bus apgaulingas metas, kai mums patinka tai, ko iš tiesų nereikia. Antra dienos pusė – išskirtinai palanki, kai seksis viskas, kad ir ko imsitės, kai jums atsiveria visų širdys... Dabar galite sulaukti jums svarbaus žmogaus dėmesio, seniai pelnyto pripažinimo. Būkite dėmesingesni mylimam žmogui – jūsų santykiuose gali įvykti ypatingų pokyčių.

Šaulys (11 23–12 21). Rytą mažiau galvokite, kaip esate pavargę ir nieko daugiau nebenorite, kaip viskas ir visi atsibodo. Sulaukite bent jau antros dienos pusės, kai netikėtai laimė ims ir nusišypsos. Po 14 val. tiktų tvarkyti svarbesnius reikalus, susijusius su namais, šeima, gyvenamosios vietos pakeitimu ir pan., o tvarkydami reikalus elkitės taip, kaip sako jūsų vidus, – neapsiriksite. Raskite laiko vakare atsipalaiduoti, kitaip dėl įtampos galite sunegaluoti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Puiki diena bendrauti, tiesa, tik po pietų. Iki 14 val. tęsis vakarykštis nepalankus metas, kai atida ypač svarbi kelyje, taip pat ką nors perkant, tvarkant dokumentus. Geriau visa tai atidėti antrai dienos pusei. Tad susitelkite ir padarykite tai, kas šiuo metu yra skubu, – jau nuo rytdienos jums svarbus reikalas, bendravimas su reikalingu žmogumi kuriam laiku įstrigs ir jums nieko nepavyks išjudinti ar paskubinti.

Vandenis (01 20–02 18). Iki 14 val. niekuo atsakingu neužsiimkite – naudos iš to nesulauksite. Užtat antra dienos pusė – jau perspektyvus gerų rūpesčių metas, kai viskas išeina į naudą. Bus palanku spręsti nesklandumus, kilusius dėl pinigų ar nesusipratimų meilėje. Tinka ieškoti geresnės darbo vietos, pasirašyti naują darbo sutartį (po pietų). Geras laikas kreiptis pagalbos, susitikti su svarbiais žmonėmis. Palankus laikas teikti dovanas tiems, kuriuos mylite.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmą dienos pusę – jokios rizikos, jokių impulsyvių sprendimų. Vėliau, po 14 val., – jūsų jėgos laikas, kai atsitiktinumas taps laimingas. Dabar svarbiausia bus greita reakcija. Susikaupusias problemas derėtų spręsti energingai, nors į finansines avantiūras leistis nepatartina – galite neteisingai įvertinti savo perspektyvas. Kadangi jėgų persvara jūsų naudai, nesustokite ko nors siekdami. Imkitės reikšmingų, atsakingų dalykų. Kovokite už savo bei šeimos interesus, įtaką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.