Palmiros horoskopas sekmadieniui, liepos 21 d.

Sekmadienis nors palankus bendravimui, tačiau naujų pažinčių neužmezginėkite ir venkite tų, kas itin perša savo nuomonę bei skonį. Diena palanki ir romantiškiems pasimatymams. Netiks tądien skolintis, o taip pat skolas gražinti. Tolimesnėms kelionėms, svečių priėmimui ar viešnagėms ne pats geriausias laikas. Rekomenduojamas ramus šeimyninis poilsis.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 21, 2019, 12:01 AM

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai pranašiški. Medžiai, kelionė, kelias – norų išsipildymas, geros permainos, sėkmė. Mirusieji giminaičiai – apsauga. Blogai kirpti plaukus, matyti savo iškreiptą atvaizdą veidrodyje – saugokitės apgaulės, regėti stiklinius daiktus – liga, klasta.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač piniginę – galimi dideli nuostoliai, jei skėtis sulūžtų ar įsipjauti iki kraujo – gresia vienatvė, jei sulūžtų peilio ašmenys – gresia katastrofa, galite nukentėti nuo smurto.

Geras ženklas: jei išėjus iš namų o išgirtumėte šuns lojimą – galite įgyti puikų draugą, spręsis finansinės problemos, rasti odinį arba medinį daiktą – sėkmė reikaluose, skalsa namuose, pamesti mažą pinigų sumą.

Avinas (03 21 - 04 20). Gali apimti ilgesys, tiesa, jei pasikalbėsite (geriau susitiksite) su tais, apie kuriuos galvojate (ar jūsų bendrais draugais), pasijusite smagiau. Šios dienos žada ir romantišką pasimatymą ar naują pažintį.

Jautis (04 21 – 05 20). Džiugių bičiuliškų susitikimų dienos, – daugiau bendraukite, mokykitės iš savo draugų. Beje, šiemet jums reikia daug keistis, atsikratyti iliuzijų, kitaip taps neišvengiamos problemos, susijusios arba su jūsų meile, arba karjera.

Dvyniai (05 21 - 06 21). Sekmadieniui palikite oficialesnius sutikimus, tiesa, venkite įsipareigoti griežtai. Šiomis dienomis bus svarbu vengti ginčų su tėvais.

Vėžys (06 22 – 07 22). Sekmadienį būkite atidesni gautiems patarimams – neskubėkite jų atmesti. Na, o jei siekiate gerai pailsėti per išeigines, prasminga būtų kur toliau nuo namų išvykti.

Liūtas (07 23 – 08 22). Kiek nervingos dienos, ir jei labai nepasiduosite emocijoms, gana greitai patirsite, jog keblumai netikri, o problemos lengvai sprendžiamos.

Mergelė (08 23 – 09 22). Savaitgalis praeis visai sėkmingai, jei jį skirsite savo porai daug nuoširdaus dėmesio bei rūpesčio.

Svarstyklės (09 23 – 10 23). Savaitgalis tinkamas užbaigti „neužbaigiamus“ darbus, palankus tvarkymuisi. Tinka pradėti ir sveikatos stiprinimo kursą. Palanku imtis dietos, siekiant išvalyti organizmą nuo šlakų arba numesti svorio.

Skorpionas (10 24 – 11 22). Savaitgalis žada romantiškus nuotykius. Gali atsinaujinti senas meilės ryšys, tiesa, jei esate jau nebe laisvi, mokėkite sau pasakyti „ne“, kitaip įsivelsite į ilgalaikius alinančius meilės trikampio santykius. Sekmadienį būkite atidesni vaikams.

Šaulys (11 23 – 12 21). Gali tekti daugiau dėmesio skirti sveikatai, jei nebus paisoma sveiko maitinimosi reikalavimų. Labiau paisykite šeimos valios, – geriausia laiką leisti su artimaisiais namuose ar savo sodyboje.

Ožiaragis (12 22 – 01 19). Geros dienos kelionėms, bendravimui. Savaitgalis taps itin džiaugsmingu, jei susiruošite su artimaisiais, bičiuliais, su mylimu žmogumi kur išvykti – tai jiems virs tikra švente.

Vandenis (01 20 – 02 18). Sekmadienį geriau išsisukti nuo bet kokių dovanų. Diena žada nenumatytas išlaidas. Tądien venkite bet kokių santykių aiškinimosi su savo pora.

Žuvys (02 19 – 03 20). Pasistenkite daugiau laiko rasti ne tik reikalams, bet ir tiems, kuriuos mylite. Priešingu atveju jūs galite būti apkaltinti egoizmu, nejautrumu...

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.