Palmira: kuo atkaklesni būsite, tuo didesnių kliūčių iškils

Antradienis dvilypis. Puikiai suprasite, kas vyksta, ir net žinosite, ką reikia daryti, kad būtų taip, kaip jums reikia, tačiau jei tik imsitės ko nors konkretaus, tikėtina, jog įstrigsite. Ir kuo sumanymas bus ambicingesnis, kuo atkaklesni būsite, tuo didesnių kliūčių iškils. Bet kokiu atveju, jei pristigs lankstumo, stabdžiai, netikėti apribojimai garantuoti. Nieko nedarykite skubėdami – tai ramių apmąstymų diena. Stebėkite, laukite – dabar laikas tikrai Dievas.

Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-04-21 05:30

Jei stengsitės vadovautis galva, o ne emocijomis (kurios greitai sukils dėl nepatenkintos savimeilės), liksite pozityvūs, kad kas nutiktų, kad ir ką sužinotumėte, nesunkiai išspręsite sudėtingas problemas, įveiksite nemalonius darbus.

Diena palanki dirbti su sudėtinga informacija, dokumentais, mokytis. Vertėtų analizuoti situacijas, iš kurių, regis, nėra išeities, – rasite išganingą kelią. Tai puikių sumanymų metas, kai naudinga gilintis į darbo reikalus, – sugalvosite kai ką naujo, vertingo. Tiesa, jei nenorite artimiausiu metu atsimušti į sieną, nesiveržkite iš karto ką nors įgyvendinti (reikia išlaukti iki kito mėnesio). O dabar reikia lankstumo, mokėjimo ką nors paaukoti, nusileisti ir likti įdėmiems gautiems patarimams, pamokymams, pasiūlymams. Antradienį išgirsite kai ką tikrai vertingo!

Bendraudami likite geranoriški – ką nors užgavę, įžeidę įgysite gudrų priešą ilgam. Kita vertus, suvoksite, kas tikrieji jūsų draugai, kuo galite pasikliauti.

Nepatartina pradėti naujų darbų, imtis įgyvendinti naujoves ar rizikuoti veikloje. Nereikėtų spręsti principinių problemų, ypač susijusių su jūsų veikla. Taip pat netiktų iš vadovybės ko nors reikalauti, nebent diplomatiškai prašyti, protingai siūlyti. Savo užduotis atlikite atsakingai – nepraraskite vadovybės pasitikėjimo.

Antradienis palankus vaikams, jaunimui, tiems, kurie draugiški, bendraujantys, smalsūs. O užsispyrusiems, kategoriškiems, egoistiškai nusiteikusiems teks patirti rūpesčių. Sudėtinga diena vadovams, taip pat vyresnio amžiaus asmenims.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai matyti save keliaujantį, regėti mirusius protėvius. Blogai kirpti plaukus, nagus, danties netekti, jei indai dužtų.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač piniginę, jei vėjas skrybėlę nupūstų, daug dūmų matyti, jei sulūžtų peilio ašmenys.

Geras ženklas: rasti odinį arba medinį daiktą, pinigų.

Avinas (03 21–04 20). Jėgų persvara jau jūsų pusėje, ir antradienis bus tinkamas paskubinti užvilkintus darbus, imtis atidėtų reikalų. Jei liksite lankstūs ir draugiški, stengsitės kitus išgirsti, suprasti, vengsite spaudimo taktikos, savo tikslus pasieksite.

Jautis (04 21–05 20). Atsiribokite nuo rūpesčių, išgyvenimų, problemų – antradienį rasite atsakymus į jums svarbius klausimus. Nedalyvaukite apkalbose, nesivelkite į jokias intrigas. Spręskite savo problemas, niekam neleisdami į jas kištis (tokiu būdu nedaugindami jų).

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienis daug kuo naudingas – nepraleiskite geros progos svarbiam pokalbiui, susitarimui. Dabar galite draugų ir partnerių padedami pakreipti įvykius jums svarbia linkme.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis tinkamas susikaupusiems dalykiniams reikalams tvarkyti. Galite sulaukti vertingos pagalbos, paramos, gauti puikių pasiūlymų – juos verta priimti, net jei ne viskas jums patiks.

Liūtas (07 23–08 22). Jausite, kad sėkmė šalia, žinosite, kaip pasiekti savo tikslus, mokėsite susitarti. Tačiau jei pernelyg užsispirsite, jei nemokėsite pripažinti savo klaidų, viską sugadinsite.

Mergelė (08 23–09 22). Nervingas metas, tad daug neplanuokite. Koncentruokitės tik į tai, kas iš tiesų svarbu, ir antradienis taps naudingas. Diena palanki tvarkyti mokesčių, skolų, kredito, pašalpų reikalus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Siekite greitai persiorientuoti, pasinaudoti sėkmės akimirka. Jūsų tolesnei sėkmei užtikrinti svarbu įgyti patikimų sąjungininkų. Antradienio pokalbiai, susitarimai bus naudingi.

Skorpionas (10 24–11 22). Ieškokite senų klaidų – antradienį jas pavyks sėkmingai ištaisyti. Taikykitės su tais, su kuriais susipykote darbo reikalais, – ar tai būtų kolega, ar klientas, ar šefas.

Šaulys (11 23–12 21). Daug kuo palankus antradienis, bet avantiūros, kitokie rizikingi veiksmai turi būti apgalvoti. Gera proga seniai pribrendusiam pokalbiui su savo atžala. Būkite atlaidesni mylimam žmogui – tai sustiprins abipusį supratimą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sudėtingas laikas. Geriausia likti namuose ir ilsėtis. Šiuo metu palanku užsiimti šeimos rūpesčiais, vaikų problemomis. Jėga nieko nesiekite, labiau įsiklausykite į viršininkų užuominas, vyresnių šeimos narių pastabas. Gautų pasiūlymų antradienį nederėtų atsisakyti.

Vandenis (01 20–02 18). Reikalai kol kas nejudės į priekį, tad nėra prasmės ką nors skubinti, tiesiog laukite. Pamirškite senas nuoskaudas ir išvysite, kaip lengvai pavyks bendrauti su tais, kurių nemėgstate. Jei reikia pasikalbėti nemaloniu klausimu su jums svarbiu asmeniu, būkite taktiški, antraip galite ilgam prieš save nuteikti.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienis palankus tvarkyti piniginius ir turto reikalus. Tiesa, būkite atsargesni, apdairesni skolindami, investuodami – vargu ar bus greita grąža.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.