Palmiros horoskopas sekmadieniui, sausio 24 d.

Sekmadienis sudėtingas, verta atsiriboti nuo bendravimo, išorinio pasaulio įtakos. Santūrus šeimos poilsis būtų tinkamiausias pasirinkimas. Šį laiką patartina praleisti artimų, jums pažįstamų, mielų žmonių rate. Pasistenkite būti šiltesni, dėmesingesni artimiesiems, mažiau barkite, kritikuokite vaikus, nesiaiškinkite meilės santykių – dabar (ir artimiausią savaitę) vyraus išsiskyrimo tendencija. Reikėtų vengti naujų smagių pažinčių (tai gali būti sukčiai, vagys).

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 24, 2021, 12:01 AM

Sekmadienį skirkite tobulinimuisi. Tos dienos pokalbiai gana perspektyvūs, jei spręsite veiklos, taip pat finansines problemas. O štai romantiškoms pažintims bei pasimatymams metas nėra palankus.

Ne pats geriausias laikas ir šventimams, susibūrimams. Bendraujant svarbu santūrumas, pagarba kito nuomonei, įsitikinimams.

Išlieka didelė nelaimių ir nemalonumų grėsmė.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį pranašiški. Itin reikšmingi išgirsti ar perskaityti žodžiai, matyti žmonės. Puiku buvo regėti grybus – turtas, sveikata, žuvis – sėkmė, paukščius – gera žinia, vaisius, uogas valgyti – šaunios pažintys.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti – vienatvė, liūdesys, sagą pamesti – liga, netyčia sulyti – apsaugos praradimas, raktą pamesti ar sulaužyti – finansiniai nuostoliai, artimo žmogaus netektis; juoda, mėlyna spalvos.

Geras ženklas: dažnai nustebti, jei jums pokštą kas nors iškrėstų – sėkmė, jei paukštis į namus įskristų – laukia maloni staigmena; ryškios, šiltos spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį nereikėtų priimti lemtingų sprendimų, ypač dėl mylimo žmogaus, – neteisingai įsivaizduosite savo santykius.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį labiau pasaugokite savo turtą, sveikatą, gerus santykius su antrąja puse – ne laikas priminti senas nuodėmes, įtarinėti dėl naujų ar aptarinėti šeimos biudžetą.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį stenkitės susitaikyti su tais, kuriuos užgavote. Nešykštėkite gerumo, šilumos. Mokėkite rinktis bendravimo ratą, venkite konfliktiškų asmenybių.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadieniui irgi geriau neplanuoti kelionių, taip pat svarbių susitikimų. Bendravimas bus mažai reikalingas ir prasmingas – pasistenkite, kad niekas netrukdytų ilsėtis. Venkite bet kokių nesutarimų su sutuoktiniu.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį irgi nedemonstruokite savo principų artimiesiems, mylimam asmeniui – tai pirmiausia palauš jus pačius. Verta pasikalbėti su senu geru draugu apie tai, kas jus slegia.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį neverta analizuoti jus varginančių meilės santykių problemų – tai tik sustiprins atšalimą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienis paaštrins santykius su artimaisiais, jei nemokėsite pasakyti: „taip“. Vis dėlto ši diena ramesnė ir palankesnė, tad turėtų pakakti išminties išvengti negatyvių vertinimų.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienį išliks nemaža konfliktų, nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė. Gresia rūpesčiai dėl tėvų, artimųjų, namų. Būkite itin saikingi prie vaišių stalo.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį jausitės geriau, bet lengvai įsitrauksite į konfliktus, ypač jei reikalas lies vaikus, mylimą žmogų ar jūsų karjerą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį pasistenkite daugiau dėmesio skirti tėvams, seneliams – jiems gali labai pristigti jūsų šilumos, pagalbos. Bus svarbu padaryti ką nors gero tiems, kuriuos mylite!

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį irgi kenksminga preparuoti meilės santykius, kaip ir megzti naujas romantiškas pažintis... Būkite rūpestingesni ir atlaidesni savo vaikams.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienis apgaulingas: galite patikėti melagiu, apgaviku ir dėl to susipykti su artimu žmogumi, prarasti pinigų ar susikompromituoti visuomenėje. Nepykite, jei artimieji primins senas klaidas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.