Jaunas vairuotojas su BMW užlėkė ant šaligatvio Klaipėdoje ir partrenkė moterį su vaikais

Šeštadienio vakarą pranešta apie nelaimę Klaipėdoje, per kurią nukentėjo mažiausiai trys žmonės. Du iš jų – vaikai.

Jaunas vairuotojas su BMW užlėkė ant šaligatvio Klaipėdoje ir partrenkė moterį su vaikais.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Jaunas vairuotojas su BMW užlėkė ant šaligatvio Klaipėdoje ir partrenkė moterį su vaikais.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 19, 2020, 10:29 PM, atnaujinta Sep 20, 2020, 12:15 PM

Klaipėdos policijos duomenimis, apie 19 val. 45 min. 1994 m. gimęs vairuotojas važiuodamas Kretingos gatve nesuvaldė automobilio BMW 325 ir užlėkė ant šaligatvio, kliudydamas moterį ir du mažamečius vaikus.

Pirminiais duomenimis, vairuotojas buvo blaivus. Kokia nuketėjusios moters ir vaikų būklė, šeštadienio vakarą buvo neaišku.

Sekmadienio rytą Klaipėdos apskrities VPK pateikė daugiau detalių apie šį įvykį. Kaip rašoma policijos pranešime, rugsėjo 19 d., apie 19 val. 34 min., Klaipėdoje, Kretingos g. ir Šiaurės pr. sankryžoje, automobilis BMW, kurį vairavo 1994 m. gimęs, blaivus vyras, įvažiuodamas į sankryžą nepasirinko saugaus greičio, šoniniu slydimu nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į šaligatvio bortelius, po to užvažiavo ant šaligatvio ir partrenkė 1988 m. gimusią pėsčiąją, kuri buvo su dviem mažamečiais vaikais (gimę 2011 m. ir 2018 m.).

Jaunesnis vaikas buvo vežamas vežimėlyje. 

Moteris ir vaikai buvo nuvežti į ligoninę. Vėliau iš ligoninės gautas pranešimas, kad vaikams diagnozuota stresinė situacija, sužeidimų nėra, jie išleisti gydytis ambulatoriškai.

Apie moters patirtus sužeidimus policija nieko nepraneša.

Įvykio aplinkybės tiriamos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.