Sluoksniuotos tešlos suktinukai su rūkyta lašiša
Reikės:
- 1 pakelio sluoksniuotos tešlos (pas mane ji nešaldyta, sveria 275 g, bet, žinoma, ir iš šaldytos galima gaminti);
- 200 g rūkytos lašišos;
- 120 g tepamojo sūrio („Philadephia“ ar panašaus);
- smulkintų krapų;
- 1 kiaušinio (aptepimui).
Gaminimo eiga
Tešlą išvynioti (jeigu šaldyta – atšildyti), ištepti sūriu ir pabarstyti smulkintais krapais, išdėlioti rūkytą lašišą, suvynioti į vyniotinį, supjaustyti (man išėjo 9 vienetai), sudėti ant skardos, ant kurios paklota kepimo popieriaus, aptepti išplaktu kiaušiniu.
Kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min.
Skanaus!
Šaltinis - „Andželikos virtuvėlė“