Lengvi ir skanūs sluoksniuotos tešlos suktinukai su lašiša

2016 m. rugpjūčio 11 d. 18:19
Andžela Labanauskas, „Andželikos virtuvėlė“
Ruošiatės iškylai ar į  svečius? Šie suktinukai lengvai pagaminami ir tikrai skanūs.
Daugiau nuotraukų (1)
Sluoksniuotos tešlos suktinukai su rūkyta lašiša
Reikės:
  • 1 pakelio sluoksniuotos tešlos (pas mane ji nešaldyta, sveria 275 g, bet, žinoma, ir iš šaldytos galima gaminti);
  • 200 g rūkytos lašišos;
  • 120 g tepamojo sūrio („Philadephia“ ar panašaus);
  • smulkintų krapų;
  • 1 kiaušinio (aptepimui).
Gaminimo eiga
Tešlą išvynioti (jeigu šaldyta – atšildyti), ištepti sūriu ir pabarstyti smulkintais krapais, išdėlioti rūkytą lašišą, suvynioti į vyniotinį, supjaustyti (man išėjo 9 vienetai), sudėti ant skardos, ant kurios paklota kepimo popieriaus, aptepti išplaktu kiaušiniu.
Kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min.
Skanaus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.