Alyvuogių užkandėlė – paprasta, originalu ir tikrai gardu

2017 m. sausio 31 d. 08:40
Loreta Pikšrytė-Jankauskienė, „Kartą virtuvėje“
Alyvuogių užkandėlė
Daugiau nuotraukų (2)
Reikės:
• 300 g šaldytos bemielės tešlos;
• indelio konservuotų žaliųjų alyvuogių;
• barbekiu iešmelių kepimui.
Iešmelius pamerkiame 10 minučių į vandenį. Tešlą supjaustome juostelėmis (apie 15 cm ilgio, 1.5 cm pločio). Alyvuoges nusausiname.
Ant iešmelių vinguriuojame tešlos juosteles paikaitomis su alyvuogėmis. Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 25 minutes.
alyvuogėsužkandėlėužkandis
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.