Želatinoje konservuotos mėlynosios slyvos: išbandykite – nesigailėsite

2020 m. rugsėjo 7 d. 09:15
Lrytas.lt
Receptas
Iš slyvų paprastai verdame kompotus, uogienes, gaminame pikantiškus pagardus. „Skonio“ skaitytoja Birutė pasiūlė kiek neįprastą receptą – slyvas, konservuotas želatinoje. 
Daugiau nuotraukų (3)
Išbandykite – nesigailėsite. Dalijamės jos receptu.
Mėlynosios slyvos, konservuotos želatinoje
Reikės:
  • sunokusių slyvų
  • 5 litrų vandens
  • 2 kg cukraus
  • 200 g želatinos.
Kaip gaminti
Slyvas perpjaukite perpus ir išėmę kauliukus sudėkite į stiklainius.
Želatiną išbrinkinkite nedideliame kiekyje vandens. Užvirinkite 5 litrus vandens ir jame ištirpinkite cukrų bei išbrinkintą želatiną.
Visą skystį supilkite į stiklainius ant paruoštų slyvų ir įstatę į puodą su vandeniu pakaitinkite 6-7 minutes. Uždarykite dangteliais.
 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.