Universalus česnakinis pagardas: tiks ir kepsniui, ir užtepėlei

Pamenate, kai klausiau, ką darote su česnakų žiedais? Oi kiek daug jūs visko patarėte: ir marinuoti, ir šaldyti, ir prie mėsos kepsnio kepti, ir česnakinį sviestą gaminti. Visi patarimai tikrai verti dėmėsio.

Česnakų žiedų pagardas.<br>„Kviečiu į virtuvę“ nuotr.
Česnakų žiedų pagardas.<br>„Kviečiu į virtuvę“ nuotr.
Česnakų žiedų pagardas.<br>„Kviečiu į virtuvę“ nuotr.
Česnakų žiedų pagardas.<br>„Kviečiu į virtuvę“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

„Kviečiu į virtuvę“

Jul 12, 2021, 11:00 AM, atnaujinta Jul 9, 2023, 4:58 PM

Aš pagaminau česnako žiedų pagardą. Naudosiu kaip prieskonį verdant sriubas, marinuojant kepsnius ar tiesiog kaip užtepėlę ar skrudintos duonelės.

Česnakų žiedų pagardas

Reikės:

  • česnakų žiedų,
  • ryšelio petražolių,
  • žiupsnio druskos,
  • alyvuogių aliejaus.

Kaip gaminti

Į maisto smulkintuvą sudedame petražoles ir česnakų žiedus. Susmulkiname iki vientisos masės.

Pagardiname druska. Sudedame į indelius. Ant viršaus užpilame alyvuogių aliejaus.

Laikome šaldytuve.

Jei jau pasigaminote labai daug – užšaldykite ledukų formelėse.

„Kviečiu į virtuvę“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.