„Exit Vilnius“ aikštelėje klubinę bombą sprogdins ispanas J.de Mara

Kuo šalčiau už lango, tuo didesnis karštis „Exit Vilnius“ šokių aikštelėje. Šią politiką taikantis klubas penktadienį po savo stogu priims Ispanijos EDM muzikos vėliavnešį Jose de Marą, pirmą kartą nusitaikiusį į Lietuvą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-23 14:02, atnaujinta 2018-02-17 04:47

Nors didžėjus į mūsų šalį atvyksta pirmąsyk, Lietuvos vardas jam – ne naujiena. „Esu daug girdėjęs iš čia jau viešėjusių tautiečių didžėjų Davido Torto, Abelio Ramoso. Žinau, kad turite stiprią klubinę sceną. „Exit Vilnius“ kalendorius – nerealus. Džiaugiuosi, kad čia įrašytas ir mano vardas“, – sako J.de Mara.

EDM muzikai atsidavęs prodiuseris teigia, kad praėję metai buvo sėkmingi jo karjerai. Jose de Mara muzikos fanų gretas papildė garsūs pasaulio didžėjai, tarp kurių – ir į Vilnių atvykstančio atlikėjo favoritas Tiesto. „Tai – svarbus įvykis man“, – pasakoja J.de Mara.

Praėjusiais metais didžiąją dalį pasirodymų Europoje surengęs atlikėjas šilčiausiai prisimena Olandijos klubų ir festivalių auditorijas.

Šiemet J.de Mara ketina sutelkti visas jėgas Amerikos klubinės industrijos šturmui. „Iš Amerikos publikos sulaukiu didžiulio palaikymo, todėl tikiu, kad man lemta atsidurti už Atlanto“, – sako didžėjus.

Ambicingų planų turintis atlikėjas skaičiuoja paskutines dienas iki naujausio singlo „Mambo“ pasirodymo Majamio klubinės legendos Robbie Rivera leidybinėje kompanijoje „Juicy“.

„Klubinė bomba Majamio „Winter Music Conference“ festivaliui – jau paruošta. Laukia įdomūs ir turiningi metai“, – prognozuoja J.de Mara, kuris „Mambo“ užtaisą sprogdins ir „Exit Vilnius“ šokių aikštelėje.

Majamio nuotaikomis trykštantis J.de Maros singlas „Mambo“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.