Naujienos pagal temą

plėšyta mėsa

Plėšyta mėsa - specialiai paruošta jautiena ir kiauliena, kuri yra šakutėmis suplėšoma atskiromis skaidulomis. Kad mėsa taptų tokia minkšta ir sultinga, bet galėtų būti plėšoma, ją tektų virti apie 12 valandų palaikant nuolatinę 80 laipsnių temperatūrą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.