Filmavimo kamera pričiupo smalsius šunis (video)

Šunys mylimi ir gerbiami ne tik dėl savo natūralios ir nesuvaidintos ištikimybės, bet ir dėl unikalaus gebėjimo užuosti, atskirti ir surasti tai, ko reikia. Originaliame vaizdo siužete užfiksuota per 50 šunų, kurie norėdami pauostyti nedidelę filmavimo kamerą tapo žaismingo projekto herojais. Šuniui, prie specialaus laikiklio pritaisyta kamera tebuvo masalas, tarsi žaislas ar pagalys. Smalsumo vedini šunys bandė apuostyti ir identifikuoti dar nematytą objektą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-06 13:08, atnaujinta 2018-02-20 13:50

Įspūdis, kurį suteikia šuns akių lygyje laikoma kamera leidžia geriau suprasti, susipažinti ir pamatyti tai, ką ir kaip mato šuo. Vieni šunys kamerą išpurvindavo liesdami objektyvą nosimi, kiti tiesiog aplaižydavo.

Vos patalpinus videosiužetą portale „Youtube“ pasipylė džiaugsmingi komentarai, o projektas ėmė žaibišku greičiu plisti interneto platybėse.

Video tinklaraštininko Mitcho Bergsmos, gyvenančio Teksase, sukurtas filmas tapo vienu gražiausiu ir mieliausiu meno kūriniu apie šunis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.