Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Stilius
Gamta
Maistas
Augintinis
Tėvams
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Saugumo kodas
Lietuvos ryto prenumerata
Karas Ukrainoje
Mano erdvė
Redakcija rekomenduoja
Gastronomijos savaitė 2024
Skonis
Naujausi
Gurmanų klubas
Mitybos ABC
Virtuvės gudrybės
Pasigamink
1
Pagal šį receptą pasigaminkite tobulą koldūnų tešlą: svarbiausias vienas dalykas
Skonis
2
Paaiškėjo, kam atiteko Gastronomijos savaitės žvaigždė: antrus metus iš eilės triumfavo išskirtinis tartarų ir kepsnių restoranas
Skonis
Receptas
2
Rudenį lietuviai dairosi ir į žuvies vitrinas – vieną mėnesį jos nuperka kelis šimtus tonų
Skonis
2
Žinovė pasidalino unikaliu raugintų kopūstų receptu: išlaiko traškumą, ilgai neperrūgsta
(1)
Skonis
Receptas
3
Kai norisi paprastai, bet kartu ir ypatingai: K. Starkienė atskleidė tikro befstrogeno paslaptį
(2)
Skonis
1
Vienas dažniausiai kepamų pyragų šį rudenį: paragavę iškart pamėgsite ir jūs
Skonis
Receptas
2
Virtuvės šefas išduoda, kaip skaniai ir nesunkiai pasigaminti vištienos šlauneles
Skonis
4
„Michelin“ įvertintų restoranų įkūrėjas ir šefas V. Samavičius turi seną svajonę pagaminti vakarienę D. Grybauskaitei
Skonis
1
Tortų festivalyje dėl apdovanojimų varžosi kurdami net valgomas garsenybių skulptūras
Skonis
2
Čirviniai blynai su obuoliais: vos 20 minučių ir soti visa šeima
Skonis
Naujausi straipsniai
Daugiau naujienų