Pasieniečių aviganė Taiga įsibrovėliams kanda su malonumu

Neseniai ši nuostabaus grožio pareigūnė įvykdė žygdarbį. Taiga su savo kolegomis kitais keturkojais ir dvikojais pareigūnais patruliavo Lietuvos – Baltarusijos pasienyje Medininkų ruože. Netikėtai buvo gautas pranešimas, kad sieną kerta įtariami žmogystos. Penki vyrai įtartinai sliūkina mišku, slapstydamiesi už krūmų, su nešuliais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-12 15:06, atnaujinta 2018-02-20 10:29

Šioje vietoje kirsti sieną griežtai draudžiama. Pažeidėjas turi būti nedelsiant sulaikomas. Taiga gauna vado įsakymą ir viena pasileidžia link penkių įtariamųjų. Pažeidėjai, metę krovinius, pažyra į skirtingas puses.

Taiga pradeda nusikaltėlių persekiojimą. Nusikaltėliai apsupti. Tačiau vienas įtariamųjų ima priešintis. Todėl Taiga jį atakuoja ir parbloškia ant žemės.

Belgų aviganė įsikanda į nusikaltėlio petį ir jo nepaleidžia tol, kol neatvyksta jos partneris pareigūnas. Operacija baigta! Šaunuolė Taiga! Sulaikė cigarečių kontrabandininkus! Jie per sieną gabeno nelegalius krovinius už tūkstančius litų.

Po sėkmingų operacijų keturkojai šunys dažniausiai būna apdovanojami specialiais prizais. Dažniausia tai būna vytintas didžiulis jaučio penis. Tačiau, pasirodo, Taigai pats geriausias apdovanojamas – griebti nusikaltėlį už sprando ir klausyti, kaip jis cypdamas meldžia pasigailėjimo!

„Būkim, kaip sakoma, atviri, jeigu pažeidėjai bėga, tikrai priešinasi, šuniui skanesnis kąsnis yra įkandimas į pažeidėją ir tai neviršija mūsų įgaliojimų. Tokių situacijų nėra labai daug, bet jų kuo toliau, tuo labiau žmonės nepaklūsta pareigūnų reikalavimams“, - laidai KK2 šį antradienio vakarą 19.30 val. reziumuos pasienietis, turintis ištikimą pagalbininkę savo darbe – Taigą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.