A.Jolie ir B.Pittui – jautri ir netikėta vestuvių dovana

Angelina Jolie ir Bradas Pittas gavo labai ypatingą

A.Jolie ir B.Pittas gavo neįprastą vestuvinę dovaną.<br>AOP nuotr.
A.Jolie ir B.Pittas gavo neįprastą vestuvinę dovaną.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 29, 2014, 12:02 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 8:19 PM

Aktorių pora šeštadienį slapta susituokė Prancūzijoje, o dabar PETA aktyvistai šią gyvūnus mėgstančią porą pagerbė jų vardais pavadindami du neseniai išgelbėtus gyvūnėlius.

Bradą ir Angeliną galima pasiimti kaip augintinius, o kol kas jie gyvena PETA būstinėje Virdžinijoje, kur atsidūrė po to, kai organizacijos lyderiai uždarė vieną didžiausių šinšilų ūkių Kalifornijoje.

Paskelbdama apie šią pūkuotą vestuvių dovaną, PETA viceprezidentė Lisa Lange sakė: „Tarp gerų Brado ir Angelinos darbų yra gyvūnų gelbėjimas ir, taip pat, kailių ... atsisakymas, tad dviejų PETA išgelbėtų šinšilų pavadinimas jų garbei atrodo tinkama vestuvių dovana“.

„Mes visi galime sekti puikiu šios poros pavyzdžiu ir padėti šinšiloms, tokioms kaip Bradas ir Angelina, atsisakydami nešioti bet kokius tikrus gyvūnų kailius“, – pridūrė ji.

Minimi gyvūnėliai buvo tarp daugiau kaip 400 šinšilų, kurios buvo išgelbėtos iš „Valley View Chinchilla Ranch“, kur gyvūnai, išbrokuoti kaip augintiniai, būdavo užmušami elektra, kad jų kailiukus būtų galima panaudoti lovatiesėms, kailiniams ir šalikams.

PETA bosai nusiuntė jaunavedžiams laišką, kuriame informuoja apie savo dovaną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.