Pokštas katei: spąstai, į kuriuos ji paklius savo noru

Palaukite, ko katė susidomės jūsų veikla.<br>guremike.jp
Palaukite, ko katė susidomės jūsų veikla.<br>guremike.jp
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 27, 2014, 1:56 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 1:16 PM

Nors iš šalies gali pasirodyti, kad bet kokie pokštai su savo kate yra beprasmiški (juk ji vis vien supras, kad buvo apgauta ir vėliau žiauriai atkeršys, o jūs būsite priversti gailėtis ir dar atsiprašyti), vienas triukas iš tiesų yra labai paprastas, tačiau neįtikėtinai smagus. Jis vadinasi „katė spąstuose“. Kaip tai padaryti? Jums reikės: vienos katės, žirklių, lipnios spalvotos juostos (pavyzdžiui, raudonos, juodos ar bet kokios kitos spalvos, svarbu ne baltos ar skaidrios).

Sukarpykite lipnią juostą į 6-7 nedideles juosteles, suklijuokite jas ant grindų taip, kad suformuotumėte apskritimą. Kol jūs įnirtingai ruošite šiuos spąstus, jūsų katė tikrai prieis pasidomėti, kam ten taip kruopščiai ruošiatės ir kodėl dėmesį skiriate ne jai.

Tuomet luktelėkite ir stebėkite, kaip katė savo noru atsitūps pačiame apskritimo viduryje. Ir štai – jūsų augintinė spąstuose! Už tai katė jums nekeršys, nes šie spąstai nepažemins jos orumo ir ji nepyks, nes juose atsidūrė savo noru.

Beje, panašų triuką galima padaryti ir su paprastu elektros laidu. Suformuokite iš jo kilpą ir palikite ant žemės. Katė padarys tą patį, kaip su apskritimu iš lipnios juostos.

Siūlome jums tai išbandyti ir savo patirtimi pasidalinti komentaruose.

Turite neįtikėtinų idėjų, ką smagaus ir linksmo nuveikti su savo kate? Siųskite nuotraukas, video ir savo mintis el. paštu augintinis@lrytas.lt. Kaip pasidaryti šiuos spąstus rasite ir nuotraukų galerijoje.

guremike.jp

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.