Stebuklas: buferyje įstrigęs šuo nukeliavo 400 km ir liko gyvas

400 kilometrų įstrigus automobilio priekiniame buferyje – ne pati smagiausia kelionė gyvenime. Taip nutiko vienam benamiui šuniui, kurį kelyje partrenkė automobilis, tačiau vairuotojas nepastebėjo, kad šuo įstrigo automobilio buferyje ir taip greitkeliu nuvažiavo dar 400 kilometrų.

Vairuotojas sustojo ir kaip reikiant nustebo – kelyje nutrenktas šuo buvo įstrigęs buferyje priešais radiatorių. Ir, kas keisčiausia, gyvas!<br>ViDA Press nuotr.
Vairuotojas sustojo ir kaip reikiant nustebo – kelyje nutrenktas šuo buvo įstrigęs buferyje priešais radiatorių. Ir, kas keisčiausia, gyvas!<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-13 14:36, atnaujinta 2018-01-06 22:58

Loudi mieste gyvenantis automobilio vairuotojas, pavarde Zung, portalui „Xiaoxiang Morning Herald" teigė, kad šis keistas incidentas kelyje įvyko kovo 26 dieną, kai keliavo iš Feng huango.

„Važiavau ganėtinai greitai, tad nė netikėjau, kad į kelią išbėgęs šuo galėjo likti gyvas. Po tokio smūgio gyvūnai dažniausiai žūva vietoje ir nuskrieja nuo kelio. Aš nė nesustojau patikrinti automobilio“, – sakė Zungas.

Nuvažiavęs apie 400 kilometrų, vairuotojas negalėjo patikėti savo ausimis – jis išgirdo lojimą, sklindantį iš po kapoto. Zangas sustojo ir kaip reikiant nustebo – kelyje nutrenktas šuo buvo įstrigęs buferyje priešais radiatorių. Ir, kas keisčiausia, gyvas!

Pačiam Zungui įstrigusio šuns ištraukti nepavyko, tad šitaip ji pasiekė Loudi, kuriame veterinarai padėjo išlaisvinti nelaimėlį.

Neįtikėtina, tačiau šuo patyrė tik keletą nedidelių sužeidimų, o ponas Zungas priglaudė keturkojį savo namuose kaip augintinį.

„Gyvenimas pilnas netikėtumų. Manau, kad mums buvo lemta susitikti“, – emocingai kalbėjo Zungas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.