Labradoras baigė universitetą drauge su šeimininku

Šuo vedlys, kuris padėjo „matyti“ savo neregiui šeimininkui ispanui, studijavusiam Kadiso universitete, puikuojasi kurso vinjetėje kartu su kitais studentais.

Studentai nusprendė, kad jų neregį kurso draugą kantriai į paskaitas lydėjęs šuo vedlys vertas ypatingos pagarbos.<br>123rf nuotr.
Studentai nusprendė, kad jų neregį kurso draugą kantriai į paskaitas lydėjęs šuo vedlys vertas ypatingos pagarbos.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-10-05 13:02, atnaujinta 2017-10-11 21:55

Kaip rašo portalas „The Local“, socialinį darbą Kadiso universitete Pietų Ispanijoje studijavę jaunuoliai taip norėjo pagerbti labradoro retriverio patelę, vardu Idena, kuri ne vienerius metus kartu su jais kantriai vaikščiojo į paskaitas.

Idena atsidūrė tiek bendroje kurso fotografijoje, tiek kitose universiteto nuotraukose šalia savo nereginčio šeimininko.

Vienoje fotografijoje kalytė netgi dėvi juodą keturkampę kepurėlę, kuria tradiciškai pasipuošia universitetų absolventai.

Ispanijoje ši idėja buvo sutikta labai šiltai.

„Lažinuosi, kad šis šuo lankė daugiau paskaitų nei kai kurie studentai“, – šmaikštavo vienas „Twitter“ vartotojas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.