Kaimynai susipyko dėl neįtikėtinos priežasties

Visi esame girdėję, kaip apie susipykusius žmones sakoma, kad jiems kelią perbėgo juoda katė. Šios istorijos dalyvių konflikto priežastimi irgi tapo katinas, tiesa, visai ne juodas.

Kol šeimininkė ieškojo savo katino, jis gyveno pas kaimynus.<br>„Facebook“ nuotr.
Kol šeimininkė ieškojo savo katino, jis gyveno pas kaimynus.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 15, 2016, 12:40 PM, atnaujinta May 15, 2017, 9:59 PM

O viskas prasidėjo 2013 metų rugsėjį, kuomet Blumingdeilyje, Indianos valstijoje, JAV, dingo gražus baltas ir pūkuotas Himalajų veislės katinas, vardu Joey.

Tą patį mėnesį vos už trijų namų gyvenanti pora priglaudė benamį katiną. Tiesą sakant, baltą, pūkuotą ir Himalajų veislės – labai panašų į tą, kuris pradingo.

Priglaustasis katinas patenkintas sau gyveno naujuose namuose net dvejus su puse metų iki šių metų balandžio pabaigos, kuomet jį pastebėjo buvusi šeimininkė.

Dingusio katino šeimininkė Nichole Milone, grįždama namo pro savo galinį kiemą, kaimynų Shawnie ir Steve'o Godke'ių namuose pastebėjo ant palangės tupintį savo dingusį katiną Joey.

Šį gražuolį moteris priglaudė dar 2011 metų kovą ir už jį sumokėjo 1 100 JAV dolerių mokesčių.

Kai katinas dingo, moteris pamanė, kad jam kažkas nutiko, pavyzdžiui, nudaigojo kojotas ar panašiai. O paaiškėjo, kad nenaudėlis tiesiog apsigyveno pas kaimynus.

Pamačiusi Joey kaimynų lange N.Milone paskambino policijai ir pareiškė, kad pas kaimynus gyvena jos katinas. Nuskenavus mikroschemą paaiškėjo, kad moteris yra teisi. Pas kaimynus išties gyveno Joey.

Tačiau Godke'iai nėra nusiteikę grąžinti katiną jo buvusiai šeimininkei.

Sh.Godke teigė, kad prie jų durų pasirodęs Joey atrodė susivėlęs ir neprižiūrėtas, tad ji su vyru nusprendė jį pašerti, o pūkis ėmė nuolat lankytis prie jų durų, kol galų gale pora jį priglaudė visam laikui.

Dabar pora katiną, kuris pas juos praleido pusantrų metų, laiko savo teisėtu augintiniu, nors ir mikroschemos byloja, kad jis priklauso N.Milone.

Kaip pranešė televizija WGN, kaimynai dabar kariauja vieni su kitais, negalėdami sutarti, kas turi daugiau teisių į katiną ir panašu, kad ginčas lengvai neišsispręs.

Taigi, kaip manote, kam išties turėtų atitekti katinas?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.