Moteris buvo priblokšta, sužinojusi apie savo numylėtinio neištikimybę

Kai katinas, vardu Simba, po kelių dienų grįžo pas savo šeimininkę Shirley Bishop, ji manė, kad jos numylėtinis buvo medžioklėje.

Abi katino šeimininkės viena kitą susirado per socialinį tinklą „Facebook“.<br> 123rf.com asociatyvi nuotr.
Abi katino šeimininkės viena kitą susirado per socialinį tinklą „Facebook“.<br> 123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 6, 2017, 7:30 PM, atnaujinta May 6, 2017, 7:44 PM

Tačiau ant pasirodžiusio pražuvėlio sprando ji pastebėjo išskustą lopą ir dygsnius. Tai sukėlė įtarimą, kad Simba gyvena dvigubą gyvenimą  ir veikiausiai turi poodinę mikroschemą.

„Nuvežiau jį pas veterinarą, norėdama išsiaiškinti, kas gi jį priglaudė, – pasakojo Sh.Bishop interneto portalui „Stuff“. – Bet dėl privatumą saugančių įstatymų jie negalėjo man pasakyti, kas jį priglaudė. Man atskleidė tik gatvę, kur gyvena jį priglaudę žmonės“.

Sh.Bishop greitai sužinojo, kad Simba tuo pat metu lankydavosi pas kitą moterį, jaunesnę už savo tikrąją šeimininkę, vardu Mychaela Groombridge.

O buvo taip. Prieš devynis mėnesius prie M.Groombridge namų Inglvude, Naujojoje Zelandijoje, pasirodė mielas rainas katinėlis.

„Jis pradėjo aplinkui vaikštinėti ir mes ėmėm svarstyti, iš kur jis atsirado“, – pasakojo M.Groombridge.

Po keleto katino vizitų  M.Groombridge socialiniame tinkle „Facebook“ užklausė, ar kas nors nežino apie šio katino šeimininkus.

„Sulaukėme keleto komentarų, bet šeimininkas neatsirado. Tad ėmėm jį šerti“, – prisiminė moteris.

Kelissyk pašertas rainis prijuko ir netgi ėmė užeidinėti į  M.Groombridge namus.

„Jis kaip pamišęs lakstydavo po namus, tad praminėme jį Crazy Horse'u (liet. „pamišusiu arkliu“)“, – paaiškino  M.Groombridge.

Ilgainiui šis vardas tapo oficialiu katino vardu, o  M.Groombridge įteisinta mielo rainio šeimininke.

Kartais moteris su savo gyvenimo draugu Tony pasvarstydavo, iš kur katinėlis atsirado.

M.Groombridge žinojo, kad reikėtų patikrinti, ar jos neoficialiai priglaustas katinas turi poodinę mikroschemą, bet to kurį laiką nedarė, kol vienądien katinas nepasirodė su gilia žaizda ant sprando.

Nunešus pas veterinarą buvo patikrinta, ar gyvūnas neturi mikroschemos. Paaiškėjo, kad ne.

„Veterinaras sakė, kad žaizda panaši į šuns įkandimą. Taigi jis tiesiog ją susiuvo, įdėjo dreną ir uždėjo apsauginę apykaklę“, – sakė  M.Groombridge.

Moteriai buvo prisakyta tris-keturias dienas neišleisti katino į lauką, kol drenas nebus pašalintas.

„Pasakiau Toniui: „Jeigu jį išleisime ir jis grįš namo pas tikruosius šeimininkus, pamatę susiūtą žaizdą jie išsigąs ir kreipsis į veterinarus. Taigi, jeigu jis turi šeimininkus, taip mes apie juos sužinosime. Būtent taip ir nutiko“, – kalbėjo  M.Groombridge.

Toliau apie katiną pasakojo jo tikroji šeimininkė Sh.Bishop. 

„Jis grįžo lyg niekur nieko, paėdė ir prisiglaudė, o tada pastebėjau, kad, o Dieve, ant jo kaklo yra siūlių. Kažkas vežė jį pas veterinarą ir man pasidarė smalsu, kas vyksta“, – teigė Sh.Bishop.

Kadangi veterinarijos klinika negalėjo atskleisti detalių apie naujuosius katino šeimininkus, Sh.Bishop nusprendė kreiptis į „Facebook“ bendruomenę.

„Aš labai norėjau padėkoti žmogui, kuris juo pasirūpino ir nuvežė pas veterinarą“, – paaiškino Sh.Bishop.

Moters įrašą socialiniame tinkle pastebėjo M.Groombridge. Pasirodo, abi moterys viena kitą pažinojo. Jis dirbo tame pačiame pastate, tik skirtinguose aukštuose. Be to, moterys buvo dar ir kaimynės – gyveno viena nuo kitos per tris namus.

Kaimynės nusprendė paeiliui rūpintis draugiškuoju katinu, o Sh.Bishop netgi su naujaisiais gyvūno šeimininkais pasidalijo jo mėgstamais skanumynais ir medicinos istorija.

„Daviau jiems medicinos įrašus įrašus apie jo svorį, gimimo datą ir skiepus“, – pasakojo moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.