Lojančios papūgos vagys narve paliko keistą dovanėlę

Vagys, pavogę mokančią tarytum šuo loti papūgą, nustebino jos šeimininkus, narve palikdami dovanėlę. 

 Labiausiai erzinantis pavogtosios papūgos bruožas buvo tai, kad ji tobulai mėgdžiojo kaimynų šuns lojimą.<br> 123rf.com nuotr. 
 Labiausiai erzinantis pavogtosios papūgos bruožas buvo tai, kad ji tobulai mėgdžiojo kaimynų šuns lojimą.<br> 123rf.com nuotr. 
 Vagys vieną paukštį kažkodėl nusprendė pakeisti kitu.<br> 123rf.com nuotr. 
 Vagys vieną paukštį kažkodėl nusprendė pakeisti kitu.<br> 123rf.com nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 13, 2017, 9:25 AM

Iš namų Ljansoje, Ispanijoje, papūga, vardu Charlie buvo pavogta kažkuriuo metu tarp šeštadienio ir pirmadienio. 

Tai buvo pilkoji Afrikos papūga, dar kitaip vadinama Žako, vietoj kurios vagys kažkodėl nusprendė narvelyje palikti meksikinę aratingą – žalios spalvos papūgą.

„Labai keista, kad jie, užuot tiesiog nudžiovę paukštį, pakeitė jį kitu, – stebėjosi šeimininkas. – Pažvelgęs į narvą pamačiau, kad Pilkosios papūgos nėra, o jos vietoje buvo palikta meksikinė aratinga“.

Šeimininkas stebėjosi: „Atrodė, tarsi jiems įkyrėjo jų meksikinė aratinga, todėl ją apkeitė manąja Pilkąja papūga. Pakvaišėliai. 

Jeigu jie būtų pavogę ją ir palikę narvo duris atidarytas, būčiau pamanęs, kad pamiršau jas uždaryti ir papūga išspruko“.

Kaip pranešė interneto portalas „the Leader“, šeimininkui labiausiai gaila ne to, kad pavogta papūga brangiai kainuoja. Tai buvo paukštis, kurį jis augino 15 metų. 

„Kad ir kas jį pavogė, labai nusivils juo, nes jis nėra pats draugiškiausias sutvėrimas. Jis pasako „labas“, bet jo bjauriausias bruožas yra tai, kad jis mėgdžioja mano kaimynų terjero erzinantį lojimą.

Jis daug loja ir tas lojimas yra erzinantis. Jis tikrai neskamba, kaip vokiečių aviganio lojimas“, – pasakojo šeimininkas, pridūręs, kad augintinis išmoko mėgdžioti šunį tobulai – sunku atskirti, kada loja terjeras, o kada – papūga.

Neretai šeimininkas išėjęs nutildyti kaimynų šunį suprasdavo, kad loja, tiesą sakant, ne jis, bet Charlie.

Apie papūgos vagystę, o gal tiksliau – paukščių mainus, buvo praneša policijai. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.