K. Kardashian šeimoje – skaudi keturkojo netektis

Gyvūno netektis – vienas skaudžiausių išgyvenimų, kuris aplanko ir visame pasaulyje žinomas žvaigždes. Pirmadienį nugaišo televizijos žvaigždės Khloe Kardashian šuo, vardu Gabbana. Jis buvo sulaukęs 14 metų. Jautria akimirka moteris pasidalijos socialinaime tinkle „Instagram“. Šunį prieš kelis metus ji pasiėmė į savo šeimą po tėvų skyrybų, pranešė portalas people.com.

 K. Kardashian neteko augintinio.<br> Instagram nuotr.
 K. Kardashian neteko augintinio.<br> Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 1, 2018, 3:47 PM

Labradoro retriveris buvo ne vienintelis šuo šeimoje. Kartu su juo kurį laiką gyveno ir čihuahua, vardu Dolce. Tačiau jį anksčiau sudraskė kojotas.

Socialiniame tinkle K. Kardashian pasidalijo ir keliais atsiminimais apie šunį. Šis augintinis, anot žvaigždės, buvo tarso jos pirmasis vaikas.

„Kai buvau maža, norėjau būti veterinare. Galvojai net gelbėti benamius šunis. O kai mano tėvai išsiskyrė, Gabbana liko vienatvėje. Todėl aš šunelį priglaudžiau. Norėjau sugrąžinti linksmybes į namus“, – rašė K. Kardashian.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.