Liūdniausio pasaulyje šuns reakcija sužinojus, kad jis vėl reikalingas

Šio šuniuko istorija, pravirkdė šimtus žmonių visame pasaulyje.

 Liūdnas Electros žvilgsnis, sužinojus, kad ji - nebereikalinga, pravirkdė tūkstančius.<br> Stop kadras
 Liūdnas Electros žvilgsnis, sužinojus, kad ji - nebereikalinga, pravirkdė tūkstančius.<br> Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-02-09 10:53

Ketverių metų pitbulterjero mišrūnę kalytę vardu Electra jos šeimininkai paliko gyvūnų prieglaudoje. Sužinojusi, kad yra nebereikalinga ji labai išsigando ir nuliūdo.

Gyvūnų globėja Lolys Menchaka iš Kalifornijos (JAV) nufilmavo liūdinčią Electrą ir šį širdį draskantį vaizdelį įkėlė į socialinį tinklalapį „Facebook“.

Tūkstančius žmonių sujaudino vargšo šunelio likimas. Žmonės rašė, kad jiems sopa širdį dėl liūdno Electros žvilgsnio ir teiravosi, koks tolimesnis gyvūno likimas. Pasirodo, jeigu šuniuko niekas nebūtų paėmę, jai grėsė būti užmigdytai.

Tačiau ši istorija turi laimingą pabaigą. Sujaudinta Electros istorijos į gyvūnų prieglaudą kreipėsi vieniša mama, auginanti šešiolikmetę dukterį, panorusi suteikti meilę ir naujus buvusių šeimininkų paliktam pitbulterjerui.

Taigi, pagaliau šunelis vėl gali džiaugtis naujais namais.

Neseniai gyvūnų prieglaudos vadovė Tiffany Tan aplankė šunelį naujuose namuose ir džiaugėsi teigiamais pokyčiais.

„Ji nuostabus šuo ir atrodo nebe taip pat, kaip prieglaudoje. Ji tokia jauki ir nori glaustytis“, – tvirtino T.Tan interneto portalui news.com.au.

Moteris pridūrė, kad šuniukas gali nebepamiršti tokio traumuojančio potyrio. Tačiau mylinti šeima gali padėti tai lengviau išgyventi.

„Manau, šunys supranta, kada būna išgelbėti ir šis šuo tai įrodo. Ji žino, kad yra išgelbėta ir puikiai prisitaikė prie naujų dienų. Ji turėjo įsikandusi kaulą, kurį aš atėmiau ir nekilo jokių problemų. Ji – neagresyvi. Ji tiesiog nuostabus šuo“, – džiaugėsi moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.