Slapta kamera užfiksavo, kaip išalkęs šuo pavogė picą (video)

Kai šuo tikrai alkanas, už gardų kąsnį padarytų turbūt bet ką. O jei tai keturkojo mėgstama pica, ne kliūtis nei aukšta spintelė, nei dėžutė, į kurią maistas supakuotas. Kaskart nerasdama namie palikto maisto, kantrybę praradusi šeimininkė, savo biglių veislės šunį, vardu Winstonas, pričiupo vagiantį picą – visa tai užfiksavo slapta kamera.

Stop kadras
Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 23, 2013, 8:15 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 6:51 PM

Vieną namuose šunį palikdama šeimininkė ant spintelės paliko picą dėžutėje, o šalia įtaisė slaptą kamerą. Žengdama pro duris, moteris nurodė šuniui saugoti namus. Vos tik Winstonas liko vienas namuose, už kadro pasigirdo žingsniai, artėjantys filmavimo kameros ir picos dėžutės link. Keletą kartų nosimi bakstelėjęs ir dantimis timptelėjęs dėžutę, be didesnio vargo ją nuvilko žemyn.

Kaip sako dresuotojai, norint išauklėti šunį, nevertėtų palikti maisto namuose, kurį keturkojis galėtu lengvai pasiekti. Be to, toks šuns elgesys apsunkina galimybę ateityje išmokti neliesti maisto produktų be šeimininko leidimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.