Nugaišo didžiausias pasaulyje šuo

Nepatikslinama, kodėl keturkojis nugaišo.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA

2013-10-25 12:52, atnaujinta 2018-02-20 20:39

Kaip papasakojo šuns šeiminikai, Giant Georgesas jų namuose Arizonos valstijoje gyveno septynerius metus. „Su skaudama širdimi pranešame apie Giant Georgeso netektį. Jis užgeso ramiai, apsuptas artimųjų. Mes dėkojame tiems, kurie pastaraisiais metais rodė savo meilę mūsų šuniui”, - sakoma šeimininkų pranešime.

Nepatikslinama, kodėl keturkojis nugaišo.

Dogas iš JAV pateko į Guinnesso rekordų knygą kaip aukščiausias pasaulyje šuo ir aukščiausias šuo per visą Guinnesso rekordų istoriją. Gyvūno ūgis ties gogu sudarė 110 centimetrų, jis svėrė 111 kilogramų. Jeigu Giant Georgesas būtų atsistojęs ant užpakalinių letenų, jo ūgis būtų sudaręs 221 centimetrą.

Giant Georgesas buvo žaismingas šuo, bijojo vandens ir nemėgo būti vienas. Beje, gigantas bijojo kitų šunų. Jis dažnai dalyvaudavo televizijos šou ir įvairiuose labdaros renginiuose. Pasak šeimininkų, jis miegodavo dvigulėje lovoje, o lėktuvuose Giant Georgesui būdavo skiriama atskira trijų kėdžių eilė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.