Įžūlus šuo pasityčiojo iš šeimininko ir parodė, kur jo vieta

Šiba inu veislės šuo, vardu Mari – tikra žvaigždė ne tik Japonijoje, bet ir visame pasaulyje. Keturkojo šeimininkas, internetinėje svetainėje „Youtube“ pasivadinęs pseudonimu „inosemarine“, pasidalino originaliais vaizdo siužetais apie labai nemandagų ir įžūlų šunį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 18, 2015, 3:49 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 2:42 PM

Septynerių metų Mari – puiki keturkojė aktorė. „Kalytė greitai mokosi naujų triukų. Jai tereikia gerų žodžių ir gardžių skanėstų“, – sakė jos šeimininkas Shunta. „Visus vaidybinius nurodymus Mari atlieka noriai, o jei kartais užsispiria, niekas jos neverčia to daryti. Bet tai nutinka labai retai“, – tikino jis.

Mari vaizdo siužete vaizduoja labai įžūlų ir šeimininkui nepaklusnų šunį – atsisako bučinių, letenėle užspausdama vyro lūpas, trukdo gaminti maistą nustumdama produktus nuo stalo, ar įžūliai nukabina virvę, į kurią įsikibęs vandenyje įkritęs Shunta.

Emocingai Shunta vaidybai Mari atsako neįtikėtinu šaltumu ir be jokių skrupulų kiša pagalius į ratus, kad tik pridirbtų kuo daugiau bėdų.

2014 metais išleistas DVD, kuriame įrašyti geriausi Shunta ir Mari videosiužetai. Tai tik įrodo, koks populiarus šis duetas Japonijoje.

Na, o linksmus šuns ir šeimininko nuotykius internetinėje svetainėje „Youtube“ peržiūrėjo milijonai žiūrovų visame pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.