Kraują stingdanti akimirka: šuo tik per stebuklą liko gyvas

Vaizdo registratoriumi užfiksuotas vaizdo įrašas, kuriame – neatsargus šuns šeimininko elgesys vos nesibaigė žiauria gyvūno mirtimi. Kvinslando valstijoje, Australijoje populiariu šunis vežiotis visureigių priekabose, tačiau neretai tai gali baigtis didele nelaime, mat judrus gyvūnas gali iššokti iš važiuojančio automobilio, o jo vairuotojas to net nepastebėti.

Vairuotojas sustojo tik tada, kai aplinkiniai automobiliai ėmė pypsėti ir rodyti kitus signalus.<br>Stop kadras (Facebook)
Vairuotojas sustojo tik tada, kai aplinkiniai automobiliai ėmė pypsėti ir rodyti kitus signalus.<br>Stop kadras (Facebook)
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 16, 2015, 3:10 PM, atnaujinta Sep 29, 2017, 12:48 AM

Taip nutiko ir šiame vaizdo įraše. Iš važiuojančio sidabro spalvos visureigio priekabos iššoko šuo, kuris dar buvo pririštas pavadėliu, todėl keletą metrų tempėsi paskui automobilį.

Vairuotojas sustojo tik tada, kai aplinkiniai automobiliai ėmė pypsėti ir rodyti kitus signalus. Kvinslendo valstijoje yra uždrausta šunis vežioti priekabose. Už tai jiems gresia 35 tūkst. Australijos dolerių (23 tūkst. eurų) bauda arba ne vieneri metai kalėjime.

Šaltinių duomenimis, šuo patyrė keletą nesunkių sužalojimų ir liko gyvas.

Vaizdelį žiūrėkite videosiužete.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.