Nepatikėsite savo akimis išvydę, kaip pasikeitė šis benamis šuo

Benji visą savo gyvenimą buvo benamis šuo. Kai gyvūnų gelbėjimo organizacija „Hope For Paws„ sulaukė skambučio apie, prie šios veiklos iniciatoriaus Eldado Hagaro prisijungė ir jo pažįstama Lisa Chiarelli. Į vietą, kurioje pastebėtas Benji atvykę gelbėtojai pastebėjo, kad šunelis – labai piktas.

Apaugęs gaurais, susivėlusio kailio gumulais, aplipęs parazitais ir žmogaus šilumos nejutęs šuo atrodė klaikiai.<br>Stop kadras
Apaugęs gaurais, susivėlusio kailio gumulais, aplipęs parazitais ir žmogaus šilumos nejutęs šuo atrodė klaikiai.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-08-27 07:11, atnaujinta 2017-05-14 19:45

Šunelis visais įmanomais būdais bandė pasprukti, tačiau žmonės jam norėjo tik gero. Po kiek laiko šunelis buvo pagautas su specialia kilpa. Norėdamas ištrūkti jis truputį įsikando į liežuvį, tad kraujo dėmės – nieko rimto ir jokio pavojaus nekelia.

Apaugęs gaurais, susivėlusio kailio gumulais, aplipęs parazitais ir žmogaus šilumos nejutęs šuo atrodė klaikiai. Erkės ir blusos ant jo odos veisėsi visu pajėgumu.

Į veterinarų rankas pakliuvęs Benji pasikeitė neatpažįstamai. Jo kailis buvo nuskustas, kūnas pamalonintas švaros procedūromis, veterinarai sugirdė vaitų nuo parazitų.

Pirmąsias 10 dienų Lisos namuose ji beveik nejudėjo – patirtis naujoje vietoje jį dar gąsdino. Tačiau jos namuose gyvenantys pitbulių mišrūnai Lola ir Frankie padėjo jam greičiau įveikti baimes ir priprasti prie jaukios draugijos.

Tik pažiūrėkite, kaip Benji atrodo dabar. Sunku net tuo patikėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.