Tiesioginė transliacija iš gyvūnų prieglaudos „Lesė“

Ne paslaptis, kad kasmet į gyvūnų prieglaudas patenka tūkstančiai benamių, nebereikalingų, pasenusių, ligotų ar žmonėms nusibodusių augintinių. Siekdami sumažinti beglobių gyvūnų skaičių ir prisidėti prie gyvūnų gerovės portalas lrytas.lt kartu su Latvijoje įsikūrusia tarptautine ne pelno siekiančia organizacija „AnimalsLife“ pradeda tiesiogines transliacijas iš gyvūnų prieglaudų.

Portalas lrytas.lt siūlo stebėti tiesioginę transliaciją iš gyvūnų prieglaudos „Lesė“.<br>Stop kadras
Portalas lrytas.lt siūlo stebėti tiesioginę transliaciją iš gyvūnų prieglaudos „Lesė“.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 31, 2016, 3:00 PM, atnaujinta May 14, 2017, 9:25 AM

Tiesioginių transliacijų projektu siekiama supažindinti su prieglaudų kasdienybe, paskatinti žmones į savo namus priimti šiuos likimo nuskriaustus keturkojus, imtis savanoriškos veiklos, paremti prieglaudas ir prisidėti prie gyvūnų gerovės.

Šiuo metu suteikiame galimybę stebėti keturkojų kasdienybę ir gyvenimą iš prieglaudų „Lesė“, „Beglobis“ ir „Nuaras“. Jas rasite teksto apačioje.

„Ne kiekvienas gali prisidėti prie gyvūnų gerovės savanoriaudamas prieglaudoje. Todėl ši internetinė platforma suteikia galimybę padėti labiausiai nuskriaustiems nė neišeinant iš namų“, – sakė organizacijos „AnimalsLife“ atstovas Erikas Kisko.

Interneto svetainėje animalslife.net galima stebėti transliacija net iš 17 prieglaudų, esančių Lietuvoje ir Latvijoje. Netrukus prie projekto gali prisijungti ir Estijos prieglaudos.

„Panorėję į savo namus pasiimti gyvūną, žmonės dažniausiai svarsto, kaip tai padaryti – pirkti veislinį ar imti iš prieglaudos. Rinktis beglobį gyvūną neretai atgraso klaidingi įsitikinimai. Šios tiesioginės transliacijos iš gyvūnų prieglaudų suteikia galimybę pamatyti nepagražintą gyvenimą prieglaudoje ir išsklaidyti visas baimes. Šie gyvūnai – savaip gražūs, žaismingi ir nepakartojami“, – teigė portalo lrytas.lt rubrikų „Gamta“ ir „Augintinis“ redaktorius Šarūnas Meškys.

Portalas lrytas.lt siūlo stebėti tiesioginę transliaciją iš gyvūnų prieglaudos „Lesė“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.