Moteris net susigėdo sužinojusi, ką išdarinėja jos katinas

Kelias kates auginanti moteris buvo užsiėmusi savais darbais, kai vienas iš jos augintinių atnešė šeimininkei dovanų.

Robinas labai savimi didžiavosi, galėdamas prisidėti prie šeimos išlaikymo.<br>reddit.com nuotr.
Robinas labai savimi didžiavosi, galėdamas prisidėti prie šeimos išlaikymo.<br>reddit.com nuotr.
Robinas turi ypatingą žymę ant šono – panašią į širdutę.<br>reddit.com nuotr.
Robinas turi ypatingą žymę ant šono – panašią į širdutę.<br>reddit.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 2, 2017, 2:20 PM, atnaujinta Apr 14, 2017, 11:56 AM

Juokingiausia, kad šios „dovanos“ buvo „sumedžiotos“ kažkieno kito namuose.

„Aš buvau užsiėmusi savo reikalais, kai Robinas dukart man atnešė daiktus, kuriuos jis akivaizdžiai pavogė iš kažkieno kito namų. Įsivaizduoju, kaip jis savimi didžiavosi, sugebėjęs „sumedžioti“ šį tą daugiau, nei tik lapus“, – parašė augintinio ir jo grobio nuotrauka socialiniame tinkle „Reddit“ pasidalinusi moteris, pasivadinusi pseudonimu RainbowNeko.

Pasirodo, kad jos katinas, vardu Robinas Mclaurinas Williamsas, šeimininkei dovanas ėmė tempti dar nuo Kalėdų.

Iš pradžių tai buvo lapai ir šuns žaislai (reikia pastebėti, kad moteris neturi šuns), žaislinė pelė ir kitas žaislas ant pagaliuko, kuris katinui nepriklausė.

Kaskart, grįžęs su dovanomis, išdidusis Robinas garsiai sukniaukdavo. Akivaizdu, kad jis labai didžiavosi, galėdamas prisidėti prie šeimos išlaikymo.

„Nuėjau į namą, iš kurio, mano nuomone, Robinas vogdavo kačių žaislius, siūlų kamuolius ir mezginius. Mano įtarimai pasitvirtino. Tie žmonės vydavo Robiną lauk, mat jis įeidavo į jų namus per jų kačių landą, tarsi pats čia gyventų.

Pažadėjau grąžinti jiems žaislus, kuriuos radau ir kurie nėra jo. Laimė, jie to nesureikšmino. Bet galiu įsivaizduoti jų reakciją.

Man šiek tiek gėda, kad esu katino įsilaužėlio šeimininke“, – prisipažino moteris.

O mes primename, kad Robinas – ne vienintelis katinas kleptomanas. Palyginti su kitais katinais jo grobis tėra vieni niekai.

Štai pernai rašėme apie katę Milly, straipsnyje augintinis.lrytas.lt/ivairenybes/kleptomane-kate-stebina-seimininke-savo-dovanomis.htm"="">augintinis.lrytas.lt/ivairenybes/kleptomane-kate-stebina-seimininke-savo-dovanomis.htm"" target="_blank">„Kleptomanė katė stebina šeimininkę savo dovanomis“. Ji išvogė tiek kaimynų daiktų, kad jos šeimininkė Angie net sukūrė „Facebook“ puslapį, tikėdamasi rasti žmones, kuriems visa tai priklausė.

Kita katytė, vardu Brigit, nusprendė savo šeimininkus aprūpinti apatiniu trikotažu ir kojinėmis. Visa tai, aišku, buvo nugvelbta iš kaimynų. Jos kolekciją galite pamatyti, atsivertę straipsnį „Katė šeimininkus glumina savo neįprastu polinkiu“.

O katinas Denisas į namus partempė per šimtą pavogtų daiktų. Jo istorija buvo aprašyta straipsnyje „Katino pamišėlio nuodėmes užfiksavo vaizdo kameros“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.