Vyro iš karto nepažino net jo šuo. Štai kokia buvo jo reakcija

Vyras ligoninėje praleido penkias savaites ir per tą laiką numetė apie 22 kilogramus svorio. Nenuostabu, kad po tokių milžiniškų pokyčių jo neatpažino netgi mylimas šuo.

 Šuo neatpažino šeimininko, kol jo neapuostė. <br> facebook.com/shane.godfrey nuotr.
 Šuo neatpažino šeimininko, kol jo neapuostė. <br> facebook.com/shane.godfrey nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 13, 2017, 4:44 PM

Shane'as Godfrey iš Šiaurės Karolinos (JAV) buvo paguldytas į ligoninę dėl gripo komplikacijų. Padėtis buvo tokia prasta, kad vyras vos neatsisveikino su šiuo pasauliu.

„Jie nebuvo tikri, ar man daug liko gyventi. Gulėdamas ligoninėje netekau 50 svarų (22,2 kg) svorio ir esu įsitikinęs, kad atrodžiau kitaip“, – pasakojo Sh.Godfrey interneto portalui „Bored Panda“.

Kai vyras grįžo namo, jo neatpažino net jo numylėtinis šuo Willie. 

„Iš pradžių jis nebuvo tikras, kad tai – aš, tad ėmė ant manęs loti. Bet pakankamai prisiartinęs, kad mane užuostų, šuo mane atpažino iškart ir visiškai pašėlo iš džiaugsmo“, – teigė Sh.Godfrey.

Emocingas šuns ir šeimininko susitikimas buvo nufilmuotas, o vaizdelis paskelbtas socialiniame tinkle „Facebook“, vėliau – ir „Twitter“, kur vos per parą juo buvo pasidalinta per 57 tūkstančius kartų!

Siūlome šį susitikimą pamatyti ir jums:

„Aš vis dar susigraudinu, pamatęs vaizdo įrašą. Dabar, kai grįžau namo, šuo neatsitraukia nuo mano šono“, – teigė vyras.

Sh.Godfrey augina Willie apie metus. Šuo atsirado netikėtai ant Shane'o namų prieangio ir nuo to laiko jiedu yra neišskiriami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.