Šuo žiūrėjo siaubo filmą. Jūs turite pamatyti jo reakciją į baisiausią sceną

Ne be reikalo teigiama, kad šunys – geriausi žmogaus draugai. Maža to, tvirtina, kad jie, kaip beje, ir bitės, gali užuosti baimę.

 Buldogė Khaleesi mėgsta žiūrėti siaubo filmus ir visada stengiasi apsaugoti bet kokias aukas nuo pavojaus.<br> Stop kadras
 Buldogė Khaleesi mėgsta žiūrėti siaubo filmus ir visada stengiasi apsaugoti bet kokias aukas nuo pavojaus.<br> Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 13, 2017, 9:59 AM

Tuo, kad abu šie teiginiai yra teisingi, galima įsitikinti žiūrint šį juokingą vaizdelį. Vos per kelias dienas įkeltas į vaizdo įrašų platformą „YouTube“ jis sulaukė daugiau nei 570 tūkstančius peržiūrų.

Vaizdelyje nufilmuota siaubo filmą „Išvarymas“ įdėmiai žiūrinti anglų buldogė, vardu Khaleesi. Supratusi, kad filmo herojei gali nutikti kažkas siaubingo, buldogė nusprendžia mergaitę įspėti apie grėsmę garsiu lojimu.

„Išvarymas“ – ne vienintelis Khaleesi mėgstamas siaubo filmas. Pernai jos šeimininkas įkėlė vaizdelį, kaip kalytė žiūrėjo Guillermo del Toro 2015 metų trilerį „Purpurinė kalva“ ir taip pat pradėjo loti, pamačiusi, kad filme pavaizduotam vaikui gresia pavojus.

Apie Khaleesi žinoma nedaug. Bet „YouTube“ kanale „Elvis and Khaleesi“, kur galima rasti daugiau vaizdelių su jos nuotykiais parašyta: „Buldogė Khaleesi mėgsta žiūrėti siaubo filmus ir visada stengiasi apsaugoti bet kokias aukas nuo pavojaus! Ji ypač garsiai ima loti, kai pavojus gresia vaikams“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.