Holivudo žvaigždės per skyrybas net keturkojus dalijasi lyg vaikus

Kai imta kalbėti, kad aktoriaus ir scenaristo Justino Theroux (46 m.) gyvenime atsirado nauja meilė, jo gerbėjai sukluso – koks gi naujos mylimosios vardas? Bet paaiškėjo, kad buvusio Holivudo žvaigždės Jennifer Aniston (49 m.) sutuoktinio širdis ištirpo dėl Kumos – išgelbėto pitbulterjero.

Aktorius L.Schreiberis po uragano priglaudė du šuniukus.
Aktorius L.Schreiberis po uragano priglaudė du šuniukus.
Ch.Evansas.<br>„Scanpix” nuotr.
Ch.Evansas.<br>„Scanpix” nuotr.
A.Seyfried.
A.Seyfried.
O.Wilde ir J.Sudeikis
O.Wilde ir J.Sudeikis
Išgelbėtas pitbulterjeras aktoriui J.Theroux padėjo išgyventi skyrybų su J.Aniston skausmą.
Išgelbėtas pitbulterjeras aktoriui J.Theroux padėjo išgyventi skyrybų su J.Aniston skausmą.
Išgelbėtas pitbulterjeras aktoriui J.Theroux padėjo išgyventi skyrybų su J.Aniston skausmą.
Išgelbėtas pitbulterjeras aktoriui J.Theroux padėjo išgyventi skyrybų su J.Aniston skausmą.
H.Duff.
H.Duff.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Aug 27, 2018, 6:46 AM

Pavasarį išsiskyręs su J.Aniston šunų mylėtojas J.Theroux laiką leido su tokiomis Holivudo gražuolėmis kaip Sienna Miller (36 m.), Emma Stone (29 m.), Laura Harrier (28 m.). O dabar šalia – Kuma. Išvertus iš japonų kalbos šis vardas reiškia lokį.

Į benamių šunų prieglaudą purvina, sužeista, serganti ir varganai atrodanti Kuma pateko po praėjusios vasaros pabaigoje siautusio uragano „Harvey“.

Prieglaudoje buvo planuojama Kumą užmigdyti. Laimė, ją priglaudė viena Teksaso ne pelno organizacija, gelbėjanti šunis.

Vėliau apie Kumą išgirdo J.Theroux – gyvūnų „įsivaikinimo“ propaguotojas ir pitbulterjerų gynėjas. Aktorius pats nuvyko iš Niujorko į Hjustoną susipažinti su Kuma.

Ji nebuvo pasiruošusi iš karto su garsiuoju šunų „tėveliu“ vykti į naujus namus, tačiau Justinas nepasidavė. Vyras kantriai kelis mėnesius lankė Kumą, o savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje dalijosi detalėmis iš jos išgelbėjimo istorijos.

Galiausiai, kai ramaus būdo paklusni gražuolė Kuma jau galėjo vykti į naujuosius namus Niujorke, iškilo kita problema – dauguma keleivinių oro linijų bendrovių atsisako skraidinti pitbulterjerų veislės šunis. Garsiam gyvūnų mylėtojui teko ieškoti kitų būdų.

Čia ir vėl pagalbos ranką ištiesė ne pelno organizacija – „Pilots N Paws“. Vienas organizacijai priklausantis savanoris pilotas sutiko nuskraidinti Kumą pas naująjį šeimininką.

Su Justinu Kuma, atrodo, puikiai susigyveno ir smagiai leidžia laiką vaikštinėdama Niujorko gatvėmis.

Kumą „įsivaikinęs“ J.Theroux ragina ir kitus žmones priglausti be šeimininkų likusius šunis ar kates.

J.Theroux ir jo buvusi žmona J.Aniston yra dideli gyvūnų mylėtojai. Net po skyrybų pora matosi dėl savo šunų. Dvejus metus santuokoje pragyvenusi pora turėjo keturis keturkojus.

Augintinių pasidalijimo klausimas net buvo vienas svarbiausių ir per skausmingą skyrybų procesą.

Su serialo „Draugai“ žvaigžde J.Aniston Los Andžele liko gyventi mišrūnė Dolly, pitbulterjero mišrūnė Sophie ir terjeras Clyde. Su J.Theroux į Niujorką iškeliavo kitas pitbulterjeras.

Šunų iš prieglaudų yra parsivežusios ir kitos garsenybės. Po uragano „Harvey“ du šuniukus iš prieglaudos pasiėmė aktorius Lievas Schreiberis (50 m.). Su vienu jų, Woody, aktorius pasirodė ir ant raudonojo kilimo pristatydamas savo naujausią filmą „Šunų sala“.

Su priglaustu šuniuku Finnu įvairiuose gyvūnų „įsivaikinimo“ renginiuose dažnai rodosi aktorė Amanda Seyfried (32 m.). Porelė atrodo neišskiriama.

Aktorė Hilary Duff (30 m.) yra priglaudusi net du šunis – praėjusiais metais mažą šuniuką Momo, o šiemet – ir vyresnį Lucy.

Veiksmo filmų žvaigždė Gerardas Butleris (48 m.) benamį šunį pastebėjo filmuodamasis Bulgarijoje. Vyras iš karto apsisprendė parsivežti kalytę namo ir pavadino ją Lolita.

Holivudo pora Olivia Wilde (34 m.) ir lietuviškų šaknų turintis Jasonas Sudeikis (42 m.) praėjusiais metais iš prieglaudos namo parsivežė gražuolį Elvį, kuris netruko susidraugauti su aktorių atžalomis – sūnumi Otisu ir dukra Daisy.

Aktorius Chrisas Evansas (37 m.) savo augintinį Dodgerį aptiko vienoje prieglaudoje, kurioje kaip tik tuo metu filmavosi. Garsenybė pripažino, jog naiviai tikėjosi, kad prieglaudoje esantys šuniukai jo širdies nesugraudins, bet įvyko kitaip.

Parengė Ernesta Vinevičiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.