Paaiškėjo, kad kraupiai kaimynų kieme Vilkaviškyje elgėsi buvęs Seimo narys

Dar antradienio vakarą socialiniame tinkle „Facebook“ išplito vilkaviškietės paskelbtas vaizdo įrašas ir prašymas, padėti rasti jų šuns skriaudėję. Kaip matėsi vaizdo įraše, vyras užeina į šuns voljerą ir puola lazda daužyti lojantį šunį.

Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Sep 27, 2018, 6:55 AM

Šuns šeimininkė Lina portalui lrytas.lt pasakojo, kad šį baisų vaizdą pamatė peržiūrėjus namų kameras. Pasak moters, kameras buvo nuspręsta įrengti po dviejų neaiškių šuns pabėgimo iš voljero atvejų. Trečiasis kartas atskleidė tikrąją priežastį.

Su portalu lrytas.lt bendravusi moteris tvirtino, net nenumananti, kas iš kaimynų galėjo taip žiauriai elgtis su jų šunimi. Ji buvo įsitikinusi, kad skriaudikas nėra artimas kaimynas.

„Šuo voljere būna tik pusę dienos, kol vaikai būna mokykloje. Ir šuo tikrai visą laiką neloja, ne kartą tikrinome. Bet net jei ir lotų, tai visada galima ateiti ir kalbėtis, o ne tokius dalykus daryti“, – portalui sakė Lina.

Kaip trečiadienio vakarą skelbė TV3 žinios, Vilkaviškio policija nustatė asmenį, kuris žiauriai elgėsi su kaimynų šuniu. Paaiškėjo, kad tai buvęs Seimo narys, socialdemokratas Stasys Kružinauskas. Jis vieną kadenciją 2000-2004 m. buvo Seimo LSDP frakcijos nariu.

TV3 žinių žurnalistams jis aiškino, kad „tik kepštelėjo šunį“, nes šis neva nėjo iš voljero laukan, o kitaip jo esą nuraminti neina. Jis tikino, kad ir kaimynų kelis kartus rasti nepavyko, todėl pasikalbėti negalėjo.

Policija pradėjo tyrimą dėl šio žiauraus elgesio su gyvūnu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.