Susipažinkite: laikinai valstybės tarnautojo pareigas einantis katinas Džipas

Padėti namuose dirbantiems savo šeimininkams nusiteikę jų augintiniai. Savo #namųkomandą pristatė ir naujienų portalo lrytas.lt skaitytoja Tatjana.

Sibiro veislės katinas, vardu Džipas.<br>Skaitytojos Tatjanos nuotr.
Sibiro veislės katinas, vardu Džipas.<br>Skaitytojos Tatjanos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 18, 2020, 9:49 AM

Pasak jos, Sibiro veislės katinas, vardu Džipas, aktyviai dalyvauja visose šeimos veiklose, todėl neatsispyrė padėti ir jai darbuose.

„Katinas jau solidaus amžiaus, jam 12 metų, bet noro dalyvauti kartu su šeimininkais visose veiklose, ar tai būtų namų tvarkymas, ar vaiko žaidimai, ar maisto ruošimas, ar maudynės vonioje, ar šeimininkės nuotolinis darbas, tikrai nepraradęs. Ir dalyvauti nori ne tik stebėtojo teisėmis, o labai nori ir stengiasi būti pagrindinis veiklos dalyvis“, – pasakoja Tatjana.

Moteris pripažįsta, kad atlikti nuotolinio darbo užduotis – neretai sunku, nes darbo vietą būna okupavęs ūsuotas, pūkuotas ir uodeguotas „darbininkas“. „Tik jo tokia miela snukučio išraiška, kad jį nuvyti nelabai kyla rankos ir darbai atliekami kartu su juo. Tad prašome susipažinti – neoficialiai ir laikinai einantis valstybės tarnautojo pareigas katinas Džipas“, – savo šeimos pristatė pagalbininką pristatė Tatjana.

O kaip jūsų augintinis žiūri į darbą namuose, gal net padeda kantrybės reikalaujančiuose darbuose?

Naujienų portalas lrytas.lt kviečia skaitytojus pasidalyti savo istorijomis. Parodykite savo #namųkomandą ir laimėkite „Purina“ įsteigtus prizus – ėdalą savo šuniui arba katei, kurio užteks net trims mėnesiams!

Laiškų su nuotraukomis, vaizdo įrašais ir pasakojimais lauksime iki sausio 6 d. el.paštu augintinis@lrytas.lt, o jau sausio 8 d. net trims skaitytojams, bus įteikti prizai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Speciali „Nauja diena“ G. Kirkilui atminti