Apie darbo pabaigą Justei praneša #namųkomanda: kam į lauką, kam vėl pavalgyt

Vilnietė Justė augina trejų metų mišrūną šunį Lokį ir 14 metų mišrūną katiną Froidą – abu atkeliavo iš tos pačios prieglaudos. Pirmiausia, prieš beveik vienuolika metų – katinas, vėliau, prieš trejus metus – šuo.

Trejų metų mišrūnas, vardu Lokis.<br>Skaitytojos Justės nuotr.
Trejų metų mišrūnas, vardu Lokis.<br>Skaitytojos Justės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 21, 2020, 12:58 PM, atnaujinta Dec 21, 2020, 3:47 PM

Justės teigimu, abu naujieji kolegos į jos darbą namuose reaguoja pozityviai, tik dėl skirtingų priežasčių.

„Katinas džiaugiasi pagaliau pilną dieną namuose būnančia „verge“ ir įsigudrino prašytis ėsti penkis kartus per dieną (paprastai ėsdavo 2-3), intensyviai miaukdamas prie šaldytuvo vos man sujudėjus. Šuo gauna daugiau pasivaikščiojimų, pažaidimų ir dėmesio – labai džiaugiasi.

O man dirbti jie netrukdo visai – daugiausiai laiko dieną miega, o artėjant darbo valandų pabaigai į laikrodį žiūrėti man nereikia – jau prieš šešias prisistato abu su savo poreikiais: kam į lauką, kam vėl pavalgyt“, – su šypsena pasakoja jauna moteris.

Ji tvirtina, kad netrūksta ir juokingų situacijų. „Pavyzdžiui, kai vaizdo skambučiuose kuris vienas įlenda į kadrą ar pradeda „kalbėt“. Bet mano aplinkoje labai daug žmonių turi augintinių, tai visi supratingi ir ne mano vienos dabartinės darbo dienos atrodo taip. Žinoma, smagios ir tos pertraukėlės, kurias biure naudoji kavai pasidaryti, o dabar, namuose – gyvūnams paglostyti ar pažaisti, prablaško ir pagerina nuotaiką“, – tvirtina Justė.

Ir pabrėžia, kad šuns turėjimas turi dar mažiausiai vieną privalumą – judėjimą: „Jei ne šuo, per karantiną gerokai mažiau išeičiau į lauką ir judėčiau.“

O kaip jūsų augintinis žiūri į darbą namuose, gal net padeda kantrybės reikalaujančiuose darbuose?

Naujienų portalas lrytas.lt kviečia skaitytojus pasidalyti savo istorijomis. Parodykite savo #namųkomandą ir laimėkite „Purina“ įsteigtus prizus – ėdalą savo šuniui arba katei, kurio užteks net trims mėnesiams!

Laiškų su nuotraukomis, vaizdo įrašais ir pasakojimais lauksime iki sausio 6 d. el.paštu augintinis@lrytas.lt, o jau sausio 8 d. net trims skaitytojams, bus įteikti prizai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.