Politikos naujienų ekspertė labradorė Nora: vienų kalbos migdo, o kai ką teko ir aploti

Naujienų portalo lrytas.lt aktualijų žurnalistės Indrė Vainalavičiūtės namuose jau dvylika metų gyvena juodos spalvos labradorė Nora.

Labradorė Nora.<br>Indrės V. nuotr.
Labradorė Nora.<br>Indrės V. nuotr.
Labradorė Nora.<br>Indrės V. nuotr.
Labradorė Nora.<br>Indrės V. nuotr.
Labradorė Nora.<br>Indrės V. nuotr.
Labradorė Nora.<br>Indrės V. nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 28, 2020, 5:54 PM, atnaujinta Dec 28, 2020, 6:00 PM

„Tai fantastiško charakterio šuo – ramus, kantrus, bet žinantis, kas yra patogus gyvenimas. Nora sveria 38 kg ir moka tyliai bei kantriai išlaukti reikiamo momento, kai šeimininkai išeis iš namų, o tada lyg zuikutis liuokteli ant sofos. Užklupta nusikaltimo vietoje, ji paprasčiausiai apsimeta ne vietoje paliktu juodos spalvos pledu“, – pasakojo jos šeimininkė.

Šeimininkės darbas iš namų iš pradžių Norai atrodė labai įtartinas reikalas: „Supratusi, kad ryte niekas nesirengia niekur eiti ir vartymosi ant sofos terapija atidedama neribotam laukui, Nora neatrodė labai laiminga.

Įsitaisydavo savo guolyje ir žiūrėdavo daug pasakančiu žvilgsniu: „Tu nevėluoji? Šiandien ne sekmadienis, drožk į darbą, aš turiu reikalų...“ – pasakojo ji ir pridūrė, kad šuo, kuris su kartu su šeimininke priverstas sekti politikos įvykius net turi savo mėgstamus politikus.

„Kadangi namuose dažnai įjungtas televizorius rodo transliacijas iš Seimo ar Vyriausybės, Nora taip pat priversta jas žiūrėti. Esu pastebėjusi, kad kai kurių politikų pasisakymai ją migdo, o kai kurių kitų komentarai veikia dar įdomiau: kartą prieš televizorių sėdėdamas šuo labai piktai aplojo Petrą Gražulį. Politikas labai emocingai kalbėjo iš tribūnos ir, matyt, tai padarė įspūdį.

Pabarta Nora susigėdo ir nutipeno į savo guolį“, – smagų momentą prisiminė žurnalistė ir patikino, kad 12 metų labradorė jau yra senjorė, tad šeimininkė ją saugo nuo didelių stresų ir aršios politikos.

 

O kaip jūsų augintinis žiūri į darbą namuose, gal net padeda kantrybės reikalaujančiuose darbuose?

Naujienų portalas lrytas.lt kviečia skaitytojus pasidalyti savo istorijomis. Parodykite savo #namųkomandą ir laimėkite „Purina“ įsteigtus prizus – ėdalą savo šuniui arba katei, kurio užteks net trims mėnesiams!

Laiškų su nuotraukomis, vaizdo įrašais ir pasakojimais lauksime iki sausio 6 d. el.paštu augintinis@lrytas.lt, o jau sausio 8 d. net trims skaitytojams, bus įteikti prizai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.