J. Bideno šuo vėl užpuolė žmogų

JAV prezidento Joe Bideno aviganis Majoras vėl užpuolė žmogų. Incidentas įvyko šią savaitę, sakė pirmosios ponios Jill Biden spaudos sekretorius Michaelis LaRosa. Asmuo esą atsargumo sumetimais buvo apžiūrėtas Baltųjų rūmų medikų, tačiau sužalojimų nenustatyta, praneša agentūra AP.

J. Bideno šuo vėl užpuolė žmogų.<br>ZUMA Press/Scanpix nuotr.
J. Bideno šuo vėl užpuolė žmogų.<br>ZUMA Press/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 31, 2021, 3:00 PM, atnaujinta Mar 31, 2021, 3:07 PM

Trejų metų Majoras tik praėjusią savaitę kartu su 12-os metų Champu grįžo į Baltuosius rūmus po pirmojo „įkandimo incidento“. Per jį kovo 8-ąją keturkojis sužalojo slaptosios tarnybos darbuotoją. Tada J. Bidenas pavadino Majorą „mielu šuniu, kurį 85 proc. žmonių myli“. Abu aviganiai buvo išvežti į buvusius savo namus Vilmingtone.

Pasak J. Bodeno, tai nebuvo augintinių ištrėmimas. Jis ir jo žmona esą kelias dienas buvo kelionėse, todėl šunys buvo išsiųsti „namo“.

Baltųjų rūmų atstovė Jen Psaki sakė: „Šunys ateis ir išeis. Ir nebus nieko neįprasto, jei jie kartais bus Delavere, kaip prezidentas ir pirmoji ponia“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.