Lrytas.lt skelbia nuotraukų konkursą „Mes panašūs“: dalyvių augintiniai bus apdovanoti

Ar iš aplinkinių sulaukiate pastebėjimo: „Tu ir tavo augintinis tokie panašūs“? Dažnai taip nutinka, nes renkamės gyvūnus panašius į mus tiek išvaizda, tiek charakteriu. O, galbūt, pastebėjote, kad su savo augintiniu supanašėjote laikui bėgant?

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Siųskite nuotrauką, kurioje esate kartu su savo augintiniu ir laimėkite jam „Brit Care“ prizus!
Siųskite nuotrauką, kurioje esate kartu su savo augintiniu ir laimėkite jam „Brit Care“ prizus!
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 4, 2021, 7:00 PM

Daugelis, augindami keturkojus šeimos narius, nuotraukų su jais kartu turi begales. Dažnai jos nepalieka abejingų. Todėl naujienų portalas lrytas.lt skelbia nuotaikingą nuotraukų konkursą „Mes panašūs“.

Kviečiame siųsti nuotrauką, kurioje esate kartu su savo augintiniu ir parodyti kuo esate panašūs! Skatiname dalintis nuotraukomis ne tik su šunimi ar kate – laukiame ir tų dalyvių nuotraukų, kurie namuose augina paukščius, triušius, žiurkėnus ir kitus gyvūnus.

Projekto partneris – „Brit Care“, trims, daugiausiai skaitytojų simpatijų surinkusių nuotraukų autoriams ir jų augintiniams padovanos po 12 kg „Brit Care“ sauso kačių arba šunų ėdalo pakuotę.

Dalyvauti labai paprasta: užpildykite anketą, įkelkite nuotrauką ir jūs jau dalyvaujate konkurse! Specialų, konkursui sukurtą polapį, rasite paspaudę čia. Siųsti nuotrauką ir balsuoti galima iki lapkričio 4d. Nugalėtojai bus išrinkti ir paskelbti lapkričio 5 d. portale lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.